Yettel стартира продажби на дългоочаквания Nothing Phone (2)

Първите 50, които грабнат хитовия втори модел, ще го получат в комплект с прозрачните безжични слушалки на бранда Nothing Ear (stick)

OFFNews 28 юли 2023 в 15:01 1975 0

Снимка Yettel

Yettel официално стартира продажби на дългоочаквания втори модел смартфон с марката Nothing. Phone (2) идва с ключови подобрения и заявката да надмине глобалния успех на Phone (1), който влезе в списъка на сп. „Тайм“ за най-добрите 200 изобретения на 2022 г. Второто поколение на иновативния апарат надгражда уникалната естетика на предшественика си, идва с усъвършенствана камера, по-добър екран и впечатляваща производителност.

Сега потребителите могат да грабнат хитовия смартфон Nothing Phone (2) 5G 256GB от цялата търговска мрежа на Yettel и от онлайн магазина на оператора за 929,99 лв. в брой с план Total Unlimited 59.99 и договор за 24 месеца, както и на изплащане за 43,99 лв. на месец за 24 месеца. А първите 50 потребители, които го заявят, ще го получат в комплект със страхотните прозрачни безжични слушалки на бранда Nothing Ear (stick).

Красивите линии на първия модел намират продължение и в Nothing Phone (2), където ключови елементи остават прозрачният стъклен гръб и тънката рамка, намалена с още 1 мм. Емблематичният за модела Glyph интерфейс идва с повече функционалности, за да насърчи по-съзнателна употреба на телефона с по-малко екранно време и достъп до ключова информация само с поглед. Това е възможно благодарение на уникалната подсветка на гърба, която при Nothing (2) е с увеличени LED сегменти за по-голяма персонализация. Светлините образуват разнообразни конфигурации в зависимост от различните известия на приложенията или от кого потребителят получава обаждане. Над 900 LED диода дават богата системна обратна връзка като живот на батерията и зареждане, действат като визуален таймер за проследяване на услуга или доставка, а с Glyph Composer потребителите създават свой уникални Glyph тонове за звънене.

С чипсет Snapdragon® 8+ Gen 1 Phone (2) може да се похвали с 80% по-висока производителност, до два пъти по-бърза скорост на отваряне на приложенията спрямо своя предшественик, най-доброто вътрешно управление на топлината и разширени възможности на камерата. Phone (2) носи подобрено премиум фотографско изживяване благодарение на страхотна 32MP предна камера със сензор Sony IMX615 и два усъвършенствани 50 MP сензора отзад: основен Sony IMX890 с OIS и SAMSUNG JN1 ултраширок обектив. Вторият Nothing смартфон обещава и подобрен HDR, нов нощен режим, специален Nothing филтър и запис на видео с зашеметяваща 4K резолюция при 60 кадъра в секунда на основната задна камера.

Дисплеят при Phone (2) е увеличен от 6,55 на 6,7 инча и вече е LTPO OLED с адаптивна честота на опресняване от 120hz до 1z за оптимална консумация на енергия и върхова производителност без компромис с живота на батерията. Яркостта на екрана също е значително подобрена, като екранът на Phone (2) може да осигури 1600 нита в сравнение с 500 нита на Phone (1).

Зеленият подход, който бранда пое при създаването на Nothing Phone (1), е сериозно надграден с втория модел на компанията. Въпреки мащабните софтуерни и хардуерни подобрения, Phone (2) не прави компромис с устойчивата линия и постига редуциране с 5 кг на CO2. За създаването му са използвани множество напълно рециклирани материали: рамката на Nothing Phone (2), бутоните и накрайника на слота за SIM са изградени от 100% рециклиран алуминий, а 80% от пластмасовите части са от рециклирани и биоразградими материали. В заводите за сглобяване на модела и за производство на рециклирания алуминий е използвана 100% енергия от възобновяеми източници, а от процеса на сглобяване са генерирани нулеви отпадъци.

Повече за модела, цените и условията на промоцията можете да намерите на сайта на Yettel.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков