Внимание: Колоездачна обиколка блокира някои пътища в четвъртък

OFFNews 06 септември 2017 в 09:40 3576 0

Внимание: Колоездачна обиколка блокира някои пътища в четвъртък

Част от пътната мрежа в страната от град Елена до Ивайловград ще бъде блокирана в четвъртък. Причината е продължаващата до 9 септември колоездачна обиколка на България.

От МВР съобщават, че е създадена временна организация на движението на превозните средства по местата, където ще премине колоната. Това означава, че един час преди стартиране, както и един час преди състезателите да достигнат съответното трасе, движението на пътни превозни средства ще бъде временно спирано от екипите на Пътна полиция.

В тази връзка се посочва и кои ще бъдат затворените участъци за 7 септември. 

В 11. 30 часа колоездачната колона ще поеме от град Елена - към Ивайловград, като ще премине през прохода Твърдица-Елена.

Около 12.50 те ще са в гр. Твърдица. След това маршрутът им продължава през Нова Загора, Стара Загора, селата Бъдеще, Средец, Бяло поле, гр. Симеоноград и гр. Харманли, където се очаква да са около 15 часа.

Обиколката ще продължи към Любимец около 16. 15 часа, през Лозен и Малко градище и Ивайловград. Финалът се очаква да е около 17. 30 часа.

Пътна полиция препоръчва на водачите да изберат обходни маршрути за придвижване и да не планират преминаване в споменатите часови интервали по изброените шосета. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови