Включи се към инициативата на One Architecture Week 2015 за почистване на Марица

OFFNews 08 юни 2015 в 16:57 2313 0

Не е тайна, че коритото на р. Марица не е най-чистото място в Пловдив. А важна част от приобщаването, което целим, е превръщането на реката в привлекателно и атрактивно място за отдих, разходки и почивка.

Една от първите стъпки на ONE ARCHITECTURE WEEK 2015 е инициатива за почистването на част от коритото на Марица - районът в южната част; между Панаирния и Пешеходния мост, където планираме да съсредоточим част от намесите си.

Почистването на реката ще бъде на 13 юни от 18.30 часа, като организаторите ще осигурят чували, ръкавици и транспорт за пълните чували.

След края на трудовия ден организаторите от ONE ARCHITECTURE WEEK 2015 са подготвили и специална програма за вечерта. Очаквайте прожекция на филма на Андрей Паунов "Проблемът с комарите и други истории", предоставен от Agitprop, като от Айляк Крафт Бира ще почерпят всеки трудил се с бира.

От Айляк Крафт Бира ще започнат сервирането на бирата в 19.30 часа, а прожекцията е с начален час 20.30 часа. Организаторите приканват желаещите да гледат филма да си носят одеяла като за пикник. 

За по-точен ориентир, адресът, на който ще се почиства, е бул. "Марица" 102.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!