Вижте къде в столицата ще спира водата днес

OFFNews 28 ноември 2016 в 06:30 2733 0

„Софийска вода” обяви временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата днес.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ , жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Д-р Иван Странски“, ул. „Акад.Борис Стефанов“, ул. „Проф. Атанас Иширков“

бул. „Симеоновско шосе“ бл.8, бл.59, бл.60 и бл.61, ортопедична болница „Витоша“, хотел „Макси“, магазини „Кауфланд“ и „Фантастико“

по ул. „Проф. Кирил Попов“ от улица без име до бл.83А

бул. „Симеоновско шосе“ и улица без име пред бл.3В, ул. „Георги Райчев“, ул. „Емануил Попдимитров“, ул. „Трифон Кунев“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Константин Петканов“, , ул. „Слав Караславов“ и ул. „Братя Чакрин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Д-р Иван Странски“ – магазин „Кауфланд“; ул. „Константин Петканов“ ъгъла с ул. „Слав Караславов“.

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Искър“ , Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Искър“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чумерна“ ъгъла с ул. „Искър“.

Също заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Париж“, Център се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Стара планина“ от ул. „Дунав“ до ул. „Париж“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „11-ти август“.

Ще бъде реконструиран и уличен водопровод на ул. „Румяна“ , жк. „Красна поляна“. Това налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Румяна“, ул. „Методи Кусевич“, бул. „Възкресение“, ул. „Одоровци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Румяна“ бл.22.

Заради подмяна на водомерен възел на ул. „Загребска“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Загребска“ от ул. „Любляна“ до бул. „Никола Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Загребска“ ъгъла с ул. „Ново село“.

От "Софийска вода" предвиждат и подмяна на спирателен кран на ул. „Язовирски път“ , кв. „Вердикал“. Това налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Язовирски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Язовирски път“ №6.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „река Лесновска“, с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Чепинско шосе“ от ул. „Стара планина“ до река Искър

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Чепинско шосе“ от ул. „Стара планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уточняват от "Софийска вода".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови