Вижте къде няма да има вода в София в сряда

OFFNews 06 април 2015 в 15:40 10362 0

Тази сряда „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Теодосий Търновски “ кв. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

по ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Йоан Екзарх“ до ул. „Кръстьо Сарафов“
по ул. „Кръстьо Сарафов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Св. Теодосий Търновски“
по ул. „Св. Наум „ от ул. „Св.Теодосий Търновски “ до бул. „Черни връх“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на хотел „Хемус“.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Морава“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. „Морава“, ул. „Васил Левски“, ул. „Здравец“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Стефан Караджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ пред училището.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов“ гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

по ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Хисаря“ до ул. „Несебър“, ул. „Пейо Яворов“
по ул. „Поморие“ от ул. „Москва“ до ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Пейо Яворов“.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отечество“ с.Чепинци , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
по ул. „Отечество“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Хоризонт“
по ул. „Зора“ от ул. „Училищна“ до ул. „Пресвета“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зора“ ъгъла с ул. „Отечество“.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“ вилна зона „Симеоново изток“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

вилна зона „Симеоново – север“ по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. 50-та до Околовръстен път, ул. „Куила“ и ел. подстанция „Черни връх“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ №166.

На 8 април 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Демир Капия“ жк. „Надежда“1 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

по ул. „Демир Капия“ от ул. „Христо Силянов“ до ул. „Любородие“
по ул. „Христо Силянов“ от ул. „Възрожденска“ до ул. „Царевец“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Демир Капия“ ъгъла с ул. „Христо Силянов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови