Quantcast

Великобритания: В Слънчев бряг крадат. Пазете се!

OFFNews Последна промяна на 04 август 2014 в 13:18 4204 3

Външното министерство на Обединеното кралство е предупредило британските туристи, които смятат да почиват в български курорти и по-специално в Слънчев бряг, да се пазят от крадци.

Предупреждението е публикувано на сайта на ведомството в петък и в него е отбелязано, че с идването на туристическия пик са се увеличили и кражбите.

"Установено е увеличаване на кражбите от хотелските стаи в „Слънчев бряг”. Уверете се, че сте заключили вратата, както и прозорците и вратите на балконите, и дръжте ценните неща заключени в сейф”, се казва в обновената информация за желаещите да пътуват до страната ни.

Там се посочва още, че британците трябва да са внимателни за джебчии, когато се разхождат в градските центрове и туристическите курорти в България. Препоръчва се още туристите да бъдат особено предпазливи на места пълни с хора, като автобуси, влакове и оживени улици.

"Имайте предвид, че около Бургас и Слънчев бряг има проститутки", се казва още в бюлетина за страната ни.

Британското външното министерство съветва гражданите си и да носят копие от информационните страници на паспорта си по всяко време, за да могат така да докажат самоличността си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.08 2014 в 10:14

Искам да допълня само,че подобни обири и кражби има и в Англия.Не случайно са направили документален филм, за най честите тикове за измами.ето и самия линк за да не бъда голословен http://vbox7.com/play:b9d475f7a4

04.08 2014 в 15:23

Ако бяхве свястна държава от МВнР нямаше да подминат това тихомълком, обаче... не сме :) нека си ни тъпчат, още едни бълха ни ухапала. И за да внеса нотка разведрение - Бавно, бавно и ние ще ви настигнем. Ще ви ебем без грамн да мигнем. „Килата Майка“

04.08 2014 в 13:28

По-важното е че Лесбийките в Лондон вече имат банка за сперма!

Донорската банка за сперма предоставя възможността срещу половината от цената в частна клиника – около 300 лири жена да си избере донора на сперма според етническите си предпочитания.


Ох-х-хххх дали ще има специална категория "мляко с кафе 3-то поколение"? Това е най-жизнената линия за мазните британки плод на кръвосмешение.