Вашият безплатен съветник в строителството - Daibau.bg

OFFNews 11 декември 2023 в 10:00 18158 0

Всички ние сме били в ситуация да търсим изпълнители за ремонт, реконструкция или строеж на къща, гараж или друг вид обект. Независимо какво точно ни е нужно - ремонт на кухня или баня, бетониране, боядисване, електро инсталации, озеленяване, монтаж на климатик или изработване на мебели по поръчка, първата крачка е да открием добър и надежден изпълнител.

Разбира се, на първо място е нужно да се въоръжите с търпение, но освен това трябва и доза късмет, защото при избора на изпълнител за нашия ремонт винаги има определена доза риск. В такива ситуации, най-често сме свикнали да се доверяваме на препоръки от приятели, съседи или познати и понякога влизаме във връзка с майстори, които не могат да ни гарантират качествена услуга. В случай, че имате препоръка от приятел, това до голяма степен улеснява решението, но отваря много други въпроси. Например, как да знаем, че услугата, от която приятелят е имал нужда, е също толкова обемна и изискваща, както нашия проект? Друг въпрос е дали нашият приятел е достатъчно професионално подготвен, за да прецени качеството на извършената услуга и има ли той същите изисквания като нас. Може би този път изпълнителят се е справил задоволително, но има безброй негови клиенти, които са останали недоволни от услугите му?

Неоспорим факт е, че има много изпълнители, но основният въпрос е как точно да ги открием. Няма нищо по-неприятно от това да чакаме с месеци изпълнителят да се появи на вратата ни. Възможно е реализацията на услугата, от която имаме нужда, да се проточи дълго във времето и да се появят непредвидени разходи - както за услугата на изпълнителя, така и за строителни материали, които са ни нужни.

Пазарът на услуги в сферата на строителството и ремонтите, както и всички съпътстващи ги услуги, е доста развит и буквално на всяка крчака се срещаме с различни обяви и предложения. В ерата на дигитализацията, когато всичко ни е достъпно само на един клик, можете да откриете изпълнители и в интернет. В същото време е много трудно да предвидите качеството на предлаганите услуги и в липсата на информация най-често се осланяме на препоръки от приятели и познати. В същото време не можем да сравним цените на различните фирми, както и качеството, което предлагат.

Не би ли било съвършено да имаме всичко свързано със строителството и ремонтите на едно място? По този въпрос са се захванали група млади специалисти, които са имали същите проблеми. Преминали вече веднъж през описаните по-горе процеси, те решили да съберат цялата информация за пазара на строителните услуги на едно място и на прост, бърз и максимално улеснен начин да свържат клиентите с извършителите на услуги. Става дума за международната компания Daibau, която си поставя за цел да улесни процеса по намиране на изпълнители в сферата на строителството. Към момента фирмата работи в 16 държави на цели три континента и използваме всичкия този опит и знание, за да усъвършенстваме процеса, както за клиентите, така и за фирмите, които търсят възложители.

Daibau.bg e интернет платформа, която дава възможност на клиента да стигне до фирми, които работят в неговия регион, и да проучи условията, които предлагат те. Така клиентите спестяват време, а изпълнителите имат информация за търсенето на техните услуги. Трудностите в намирането на строителна фирма ще останат в миналото.

В допълнение, потребителите могат да получават оферти от заинтересовани фирми бързо, лесно и безплатно. Освен всичко, на уебсайта Daibau.bg ще намерите ориентировъчни цени на строителни услуги и материали. Сайтът съдържа средните цени на отделните строителни дейности, продукти и услуги, а с помощта на калкулатора можете да получите информация за реалните стойности на търсените от вас услуги. В списанието можете да намерите голям брой професионални текстове, множество съвети и новини от областта на архитектурата, строителството, интериорната и екстериорна декорация.

Платформата Daibau.bg всъщност функционира като ваш личен електронен съветник, чрез който можете да изберете качествени местни изпълнители за по-големи или по-малки строителни дейности - от изолация на стени или покриви, настилка или асфалтиране на двора, поставяне на плочки, проектиране и изработка на кухни по поръчка до бояджийски услуги.

Благодарение на строителната общност Daibau.bg имате възможност да намерите майстори, които на база на своите способности, експертиза, професионални инструменти и дългогодишен опит могат да направят Вашия ремонт.

На първо място Daibau.bg цели да улесни хората, предлагайки им система, която лесно и бързо намира строителни фирми по предварително зададени критерии. Всеки изпълнител има оценка от клиент, въз основа на които е по-лесно да се намери и избере майстор. Използването на платформата Daibau.bg е много лесно. Отнема само няколко минути. Платформата е създадена така, че да ви позволи да направите вашето запитване много бързо - необходимо е да посочите вида на работата или услугата, която ви интересува, кратко описание, желана начална и крайна дата, местоположение и евентуално да приложите снимки и скици. Системата автоматично уведомява всички налични кандидати, които отговарят на зададените критерии, след което те отговарят на оферти от потенциални клиенти.

Важно е да се отбележи, че системата редовно актуализира данните за новорегистрирани строителни фирми. Това дава възможност за установяване на прозрачност, коректност и най-вече качествено изпълнение, тъй като изпълнителите трябва да положат всички усилия, за да бъдат оценени с най-висока оценка в портала. За тях лошата оценка или отрицателният коментар означава лоша реклама. След приключване на работите, всеки клиент има възможност да опише подробно предоставените услуги, да остави коментар на изпълнителя и да оцени работата му. Платформата приема мненията, съветите и оплакванията на своите клиенти много сериозно като ги проверява щателно, и ако изпълнителите не спазват зададените стандарти, биват отстранени от системата.

Ако планирате да построите къща или ремонтирате апартамент, посетете уебсайта Daibau.bg и вижте сами какви предимства носи на потребителите и какво предлага - безплатно търсене на професионалисти. От друга страна, ако сте изпълнител с дългогодишен опит и референции, можете да се регистрирате и след проверка от страна на платформата да получите достъп до строителни проекти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика