'Топола Скайс' посреща своите гости с обновен аквапарк

OFFNews 10 юли 2019 в 20:15 1842 0

Снимка Топола Скайс

Топола Скайс

Открит през 2009, комплекс “Топола Скайс” бързо се превръща в една от перлите по Северното Черноморие. Главната причина за това е локацията - комплексът е разположен сред живописни хълмове и има прекрасна гледка към хоризонта на Черно Море. Това го превръща в предпочитано място за почивка за множество туристи от България, Румъния, Полша и други страни.

Новоизграден аквапарк и разширена хотелска част

През 2018-та комплексът претърпява разширение. Към него се добавя нова сграда с близо 200 стаи, изграждат се два нови басейна и се приключва строителството на аквапарк. Въпреки разширения почти двойно леглови капацитет, комплексът отново се запълва по време на сезона и предлага на своите гости летни емоции в комбинация с просторни стаи, кристално чисти басейни, качествено обслужване и вкусна храна.

Най-харесваното от гостите новоизградено съоражение определено е аквапаркът. Той разполага със следните основни атракции:

- Водна пързалка “Aqua tube” с дължина 70 метра;
- Водна пързалка “Free fall” с дължина 50 метра;
- Водна пързалка “Black hole” с дължина 142 метра;
- Водна пързалка “Niagara” с дължина 75 метра;
- Водна пързалка “Turbolance” с дължина 66 метра;
- Детски басейн с вoден замък с размери 23x21 метра и височина от 10 метра;
- Басейн с вълни с водна площ от 402 квадратни метра.

Единствен по рода си на Северното Черноморие, хотелът с аквапарк привлича семейства от всички краища на България, както и туристи от чужбина. Разнообразието от водни пързалки прави този атракцион подходящ за всички възрасти, а благодарение на all inclusive пакетите на гостите нищо не им липсва.

Аквапаркът бързо става едно от любимите места за отдих и забавления, но гостите на комплекса не са единствените, които могат да се насладят на разхлаждащите водни атракции. Аквапаркът е отворен и за външни гости, заплатили входна такса, като и двете групи посетители имат възможността да ползват свободно шезлонги и чадъри. За реда и безопасността се грижи професионалният екип от спасители, който стои нащрек през цялото време, докато паркът е отворен за гости.

Но аквапаркът не е единственото ново съоръжение за забавления. Комплексът също така поддържа и чисто нов, богато оборудван екшън парк, състоящ се от два въжени маршрута с препятствия и две степени на трудност. Освен това, гостите могат да се насладят на две стени за катерене с височина от по 8 метра. Приключенските съоръжения отново са подходящи за всички възрасти, което прави този атракцион изключително привлекателен за всички любители на по-екстремните преживявания.

Новите съоръжения и разширените части на хотел “Топола Скайс” успяват да предложат една истинска и пълноценна почивка на посетителите си. Комплексът от предлагани услуги обхваща както отмора и релаксиращи процедури, така и спорт, екстремни и водни забавления. А невероятната локация на хотела насред девствена природа предлага така необходимото за много хора откъсване от ежедневието и стреса.

Комплексът обаче не е изолиран и се намира в близост до множество забележителности, на не повече от 20 минути път с автомобил.

Гостите на хотела могат да се насладят на:

- Исторически център Балчик намиращ се на 13 км от комплекса;
- Дворец и ботаническа градина Балчик намиращи се на 12 км от комплекса;
- Нос Калиакра, който е на 22 км от комплекса;
- голф игрищата „Thracian Cliffs“, „Black Sea Rama“ и „Lighthouse“.

Независимо дали отивате на почивка с цялото си семейство, с половинката или сами, хотелски комплекс “Топола Скайс” може да Ви предложи едно страхотно изживяване и пълна отмора на територията на комплекса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови