Танева „уволни“ шефа на парк „Странджа“ за банкет, на който не е присъствал

OFFNews - Бургас 13 декември 2016 в 14:24 10343 0

"Уволненият" шеф на парк "Странджа"

Шестима души са уволнени заради среща – семинар в Несебър, която е протекла по начин, несъобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от с. Хитрино.

Това съобщиха по-рано днес от Министерството на земеделието и храните, които разпратиха и списък с освободените служебни лица, които са участвали в организацията на събитието: заместник - директорът на Регионална дирекция по горите – Варна инж. Иван Стоянов; директорът на Лесозащитна станция – Варна инж. Мария Кирилова; директорът на Регионална дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов; директорите на природните паркове: „Шуменско плато“, „Златни пясъци“, „Странджа“ - инж. Сашо Кунев, инж. Юлия Тумбаркова и инж. Димо Димов.

Последният от списъка, директорът на ПП „Странджа“ Димо Димов, обаче, е на работното си място, а именно – в планината, в района на местността Камъка.

Не съм бил на семинара, не съм бил на това тържество и не съм уволнен“, заяви Димо Димов.

Шефът на парка е разговарял с директора на Изпълнителната агенция по горите Тони Кръстев, който му е потвърдил, че не е в списъка на уволнените. Димов подчерта, че не е участвал и в организацията на семинара – банкет в Несебър, но отказа да коментира действията на колегите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews