Quantcast

Студентите отказаха среща с Клисарова

Александра Маркарян Последна промяна на 31 октомври 2013 в 11:06 4819 30

Студентите, започнали окупацията в СУ. Снимка: OFFNews
Студентите, започнали окупацията в СУ. Снимка: OFFNews

 

"Разбира се, че темата за образованието силно ни интересува. Според нас образованието трябва да е приоритет за всеки, искащ да управлява в България. Но по никакъв начин няма да обсъждаме тази тема с представители на това изчерпало кредита си на доверие правителство."

Това пишат "Ранобудните студенти" в съобщение до медиите по повод вчерашното изказване на министъра на образованието проф. Анелия Клисарова.

Тя заяви, че е готова да се срещне с всички групи студенти, но не заради искането им за оставка на кабинета, а ако искат да обсъждат теми от образованието.

"Нашите изисквания по тази тема ще бъдат предоставени на следващите властимащи, които и да са те. Вече поставихме своите условия за среща с Пламен Орешарски, в която да изложим своите аргументи за оставка. В дебат с неговите министри твърдо няма да влизаме", категорични са студентите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.10 2013 в 18:43

Какви победи бълнуваш, за каква пирова победа говориш, "драга" Нора?? ЗА СПАСЕНИЕ става въпрос, за спасението на България! Преди малко постна същото коментарче със същите аргументчета, но с ехидно-ироничен тон. Защо сега смени тона на умолителен и сърцераздирателно вразумяващ?! Или вълкът реши да си наметне овча кожа и да блее като агънце?
МИЛИ СТУДЕНТИ, коментарът на Нора е образец за манипулация като по учебник. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ В КАПАНА!

31.10 2013 в 16:42

Ми как ще дебатират уркопаторите на тема образование- тях това не ги интересува.Тях ги интересува да вземат сега едни пари, а ако Урко пак дойде на власт, да ги назначи на сладки държавни службици.
Той поне е цар в това да назначава неграмотни урковци на важни държавни позиции.

31.10 2013 в 15:48

Към студентите:
Не преговаряйте с терористите от БКП-БСП. Не разговаряйте с ДСагенти- ще ви омаят сладкодумно. Не преговаряйте с клептосоциалисти.
Оставка, мандраджии!
Започнахте с тероризъм (атентата Света Неделя) и мандраджжийски набези, всичко платено от СССР, продължихте с нечовешкия режим (30 000 убити и безследно изчезнали) и продължавате с ограбването на обществените ресурси. Мерзавци.
Вижти им сметката, деца наши!. Ние ще помагаме.
Оставка, превратаджии!!

31.10 2013 в 15:42

Оставка?! Много добре! Но, вие, умните няма ли да се запитате все пак - КОЙ СЕГА ИМА ПОЛЗА?! Или на вас всичко ви е ясно?! Ами погледнете какви закони са внесени в парламента - Закона за банките с който се свалят безобразно високите такси за обслужване - дето на 20 лв. превод ви искат 10 лв., ограничава се правото на банката САМА, непазарно ДА ТИ ОПРЕДЕЛЯ ИПРОМЕНЯ ЛИХВАТА, ПРЕДЛАГА СЕ ЗАБРАНА ЗА офшорните капитали да участват в тях, в обществените поръчки, в медиите, например! Това лошо ли е?! Лошо ли е, че правителството е подкрепило създаването на Европейска прокуратура за всяка страна членка - едни от първите сме подкрепили това решение (виж днес Медияпул)? Лоша ли е заповедта на министър Йовчев - за смяна на районите на полицейските патрулки, за да им прекъснат връзките на някои полицайчета с наркодилърите и продавачите на безбандеролни цигари, които те все не могат да хванат, а полицайчетата протестират - не искали заплати, искали си районите?! Алоо, младежта! Осъзнайте се! И аз подкрепям десните, винаги съм гласувала за тях, и моите представители не са в парламента, но не разрешавам да ме правят на будала! А и щом всички медии подкрепят така интензивно окупацията на студентите - нещо не е наред, не мислите ли?! Че кой у нас държи медиите и те кого обслужват?! Някой има ли съмнение или смятате, че от снощи съвестта ги е връхлетяла?! Ех, деца, деца! Не бързайте толкова да "победите" защото вашата победа може да се окаже пирова! Дано аз да не се окажа права! Дано!

31.10 2013 в 15:27

Млади момчета и момичета,
във вас ни е надеждата.Не се предавайте!Някога през 1990 год. и аз бях в 272-а.Дойдоха желев,пирински и Дертлиев.желев имаше ореол на десидент,но после ни предаде.Предаде не само нас-студентите,но и народа си.пирински имаше толкова мазна и стресната физиономия,че едва произнесъл няколко изречения ,бе освиркан бурно и под охраната на дебеловрати мутри успя да се измъкне.Не бях виждал толкова уплашен човек през живота си.Дертлиев бе наш пример,носехме го на ръце.Този човек бе в състояние с няколко думи да взриви аудиторията.Речта му както винаги бе бляскава и до ден-днешен е оставила дълбоки спомени в мен.После комунистите купиха желю и го направиха президент.Нямате представа на какво са способни червените обирджии на мандри.Пазете се!Ще ви пращат провокатори,ще пишат пасквили по платените си медии,ще се опитват да подкупват някои от вас.Номерата има са безкрайни!Лъжите им също.Тази държава загива.Вие сте последният и шанс!Бог да ви пази!

31.10 2013 в 14:55

+10000!!!

31.10 2013 в 14:54

Този пасквил ли ти спуснаха другарите отгоре?!!

31.10 2013 в 13:38

Браво !

ОСТАВКА ВЕДНАГА :)

31.10 2013 в 13:36

+1

31.10 2013 в 13:36

Ами защото оставката е много добре аргументирано искане и няма нищо общо с ляво, дясно и средно!