Спират водата в части от три квартала на София

OFFNews 05 юни 2015 в 07:59 3514 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ангел Маджаров” в кв. „Челопечене” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Челопечене.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хризантема” в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хризантема”, ул. „Нарцис”, ул. „Янко Панайотов”, ул. „Ралица”, ул. „Шишивар”, ул. „Незабравка”, ул. „Латинка”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Трайков” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Трайков”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рояк” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Рояк” от ул. „Училищна” до ул. „Воднянка”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови