Без вода на някои места в София днес

OFFNews 20 май 2015 в 08:11 3149 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Вражде", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 2, ул. 61, ул. 1, ул.60.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.1 ъгъла с ул. 26.

Във връзка с присъединяване на уличен водопровод към съществуващ на ул. „Горска ела„, вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 19, ул. „Монах Спиридон“, по ул. „Горска ела“ от ул. „Симеоновска“ до ул. 18. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 19 №1.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 747, кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 747 от ул. „Каменица“ до ул. „Обзор“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 747 ъгъла с ул. „Каменица“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Букет“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Букет“ от ул. „Любляна“ до ул. „Войводина могила“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ ъгъла с ул. „Любляна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews