Спират водата в части на Люлин, Горни Богров, Киноцентъра и Манастирски ливади

OFFNews Последна промяна на 28 август 2017 в 06:29 2493 0

Днес „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на Люлин, Манастирски ливади, Драгалевци, Киноцентъра и село Горни Богров заради ремонтни дейности, съобщиха от дружеството.

Във връзка с реконструкция и изместване на водопровод по бул. „Джавахарлал Неру” в жк. „Люлин“6, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 666, бл. 667, бл. 668, бл. 669, бл. 785 и бл. 785А
бул. „Джавахарлал Неру“ в участъка от ул. „Индира Ганди“ до бул. „Панчо Владигеров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. „Люлин“ 6 на паркинга пред магазин Фантастико.

Ще се подменя и водопровод на ул. „Христо Ботев“, с. Горни Богров. Това налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „3-ти март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“ и ул. „Воденицата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 47 ЦДГ.

Във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Петко Наумов“, в.з. Киноцентъра III, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васка Баларева“, ул. „Петко Наумов“, ул. „Съгласие“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васка Баларева“ № 17.

"Софийска вода" днес ще подменя и сградно водопроводно отклонение във вилна зона „Драгалевци лифта“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Ковачев“ от №16 до №14
ул. „Акад. Сандерс„ №2, №4, №15 и ул. „321“

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Кардам“ в кв. „Васил Левски“ също се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хан Кардам“ от ул. „ Баба Тонка“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Кардам“ № 40А.

Същият вид ремонт е насрочен за днес и на ул. „Чавдар войвода“, кв. „Челопечене“. Това налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Ангел Маджаров", ул. " Лаката", ул. " Стари Искър"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Челопечене“, пред кметството.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Айер“ от № 156 до № 227

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“ № 152.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови