Лили Иванова изпрати цветята от рождения си ден на медиците от Александровска

OFFNews 25 април 2020 в 13:10 6601 3

Трогателен жест направи примата на родната естрада  Лили Иванова към медиците от Александровска болница. 

Тя изпрати цветята, получени за рождения ѝ ден вчера, дискове с нейни песни, постери с автограф и послание към лекарите и сестрите от болницата, в което се казва: "Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами!", съобщи БНТ.  

На профила си във фейсбук Лили Иванова написа: 

Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект! 

Проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ "Александровска", коментира пред БНТ: "Лили Иванова е символ за изключително голяма дисциплина. От самото начало на епидемията тя не е излизала от вкъщи. Тя е един много дисциплиниран човек, който спазва правилата, който вдъхновява със своята дисциплина и своята добрина. Аз и благодаря за енергията, която ни изпраща, за любовта,имаме нужда от тях, защото в тези трудни моменти тя ни зарежда много". 

Във фейсбук от Александровска благодариха на певицата: 

Примата на българската естрада винаги е проявявала отношение към българските медици, а ръководството и екипа на Александровска болница се радват на нейното истински специално внимание... Със своите концерти и ярко присъствие, Лили Иванова всеки път превръща официалните празници на болницата в сензация. В своите пропити с обич послания тя казва, че "специалистите на Александровска болница заслужават да получат най-доброто, най-голямото уважение, от всички нас. С моята музика аз се старая да лекувам души, но вие спасявате човешки животи".

Днес Лили Иванова отново показа отношение към медиците от лечебното заведение, като им подари цветята от рождения ѝ ден вчера.

Пожелаваме ѝ да бъде здрава, все така жизнена, енергична и творчески вдъхновена! Още много години да радва публиката със своя неповторим глас и само сцената да ѝ носи корони!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3000

3

Helen

25.04 2020 в 17:27

Вместо да ги изхвърли след три дена, изпратила ги на медиците и ето ти повод медиите да напишат, че примата готвела нов проект. Пфу, пак ни правят на овце. Би трябвало да е обидно, че им изпратила нещо, което е било предназначено за нея. Ама то така е....бабешка й работа....с един куршум два заека...хем ще пишат за нея какво дарила, хем ще пишат, че ще има нов концерт, пардон проект...типично за тесногръдната наша прима....

15414

2

Hihi1981

25.04 2020 в 15:38

Нещо по смислено не е ли могла да направи?

12073

1

Панелен земеделец

25.04 2020 в 13:35

Хубаво е направила. Вместо да ги изхвърли по някое време... Може и да бъркам, все пак, няма инфо за всичко, което търсиш. Доста наши артисти и музиканти наистина едва преживяват (най-късо казано), но не мога да повярвам, че Лила, В.Маринов, Графа, Фондацията, чалгаджийките, разни като Е.Минчев, някои спортисти (да не се разпростирам) са толкова зле материално - и толкова "социално потайни", че не сме научили да са дарили нещо в тия времена.
Колегите им по света какви неща направиха... Нашите най-много да вземат пари по "60:40" за да издадат гениалните си творби, които създадоха по време на изолацията.