Спират водата на 7 места в София

OFFNews Последна промяна на 21 май 2019 в 05:26 1940 0

"Софийска вода" предупреди за спиране на водоподаването в някои райони на столицата днес, 21 май.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Ясен“ вилна зона Банкя, град Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа в кв. „Вердикал“; вилна зона „Банкя“; гр. Банкя.

По време на спирането ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Восток“ №2, ул. „Петко Д. Петков“ и ул. „Царибродса“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноски на ъгъла на улиците „Св. Св. Кирил и Методий“ и „Александър Стамболийски“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Позитано“ ж.к. „Разсадника - Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Позитано“ - от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Троян“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Позитано“ бл. 80.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Обреща“ кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Обреща“, по ул. „Самоковско шосе“ - от ул. „Обреща“ до ул. „Цариградско шосе“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Обреща “ и „Самоковско шосе“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Магнолия“ ж.к. „Надежда“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Магнолия“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците "Магнолия" и „Любородие“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“, кв. „Симеоново - север“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на ул. „Св. Мария Магдалена“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Босилек“ и ул. „Поп Пейо“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на бул. „Симеоновско шосе“ с ул. „Св. Мария Магдалена“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мичман Тодор Саев“ кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Мичман Тодор Саев“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Мичман Тодор Саев“№15.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кремиковско шосе“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ЗСК „Кремиковци“, жп гара Кремиковци.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска ул. „Кремиковско шосе“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !