Специален уикенд с Viasat Nature за Деня на Земята

OFFNews Последна промяна на 20 април 2019 в 00:37 1314 0

Снимка Viasat Nature

"Вулканите: Разруха и съзидателност"

Не пропускайте маратона на най-интересните поредици по Viasat Nature в специалния уикенд, посветен на Деня на Земята.

Научнопопулярният канал ще покаже първия епизод от втория сезон на "Свирепа Земя" на 22 април от 18:50 часа, както и "Вулканите: Разруха и съзидателност" (на 22 април от 16:20 в три поредни епизода).

Зрителите ще се потопят в случилото се преди нас на планетата с "Големи зверове: Последният гигант" (вижте в събота, 20 април, в 21:55 часа) и "Тиранозавър Рекс в нова светлина" (на 21април, неделя, от 16:35 часа), преди да се впуснем в пролетния сезон с "Живот: Първи стъпки", "Един ден от живота на Земята" и "Един ден в дивата природа".


Спомняте ли си Патрик Арий и неговите гигантски кашалоти, мечки гризли и слонове от поредицата "Големи зверове: Последният гигант"? В „Живот: Първи стъпки“ (на 20 април от 10:35 часа и отново от 19:05 часа) по Viasat Nature Патрик разказва за критично важните за оцеляването първи дни на новородените животни, които трябва да научат най-много тъкмо когато са на най-крехка възраст. Природата е измислила гениални начини да им помогне да победят опасностите и да оцелеят.

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови