Quantcast

Скрита камера: Полицаи искат рушвет от испанка в София (видео)

OFFNews Последна промяна на 08 април 2016 в 07:48 8722 6

Пътни полицаи поискаха и получиха подкуп от испанска гражданка в София. Чужденката направила катастрофа, в която тя била виновна, защото отнела предимство.

Пристигналите на място полицаи пък й поискали пари, за да продължи да кара в България и да не плаща глоба от 500 лева.

Корупцията е заснета на видео, с което предаването „Господари на ефира” разполага и което бе излъчено снощи.

В сутрешния блок на Нова телевизия бе съобщено, че полицаят е вече уволнен. 

Директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски коментира, че уволненият полицай има ръководна функция и неговото наказание няма да е само дисциплинарно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.04 2016 в 15:03

Що за малоумни хора сте! Трябва да се защитава българската полиция,именно в такива моменти.Испанката,която предизвикала катастрофа няма ли да поеме последствията? Или само с едно извинявай на английски език ще си пътува спокойно из България? Това че е западнячка и туристка,не означава,че българите трябва да й козируват! До гуша ми дойде от западните боклуци,които като дойдат в България ,си мислят че могат да си правят каквото си иксат и да нямат последствия. Ние сме колония на западняците! Спомнете си ,как един англичанин уби българско момче и ей,така си замина за Англия-без присъда,на свобода.. Ако тази пачавра,испанката направи нещо сериозно,май и за нея няма да има последствия. Никакви!

08.04 2016 в 14:23

Милите те ненапкали се прасенца!
A.C.A.B.

08.04 2016 в 10:34

Не знам, може и повече да са процентите на гнилите ябълки. Забелязахте ли на видеото как се хилеше началника на тези скотове. Какво да говорим за тези надолу. Усмихва се, подхилква се като пача. Не знам какво смешно има за него в тази ситуация. Според мен, за такива случаи трябва да се уволнява началника заедно с провинените.

08.04 2016 в 10:33

ЕБАХТИ СРАМА! Уволнение?????????????? Нещастници! Трябва да гниете в ЗАТВОРА бе!

08.04 2016 в 10:30

ПолицаЯТ е уволнен? А другият в колата? Те са по двама и си делят, пък и се вижда добре на кадрите. Той да не би да е сляп, глух, не видял престъплението на колегата си и няма нищо общо с него?

08.04 2016 в 09:05

За съжаление, такива корумпирани са 90% от КАТ и полицията ни.