СЕМ се зае с публикуваните телефони на депутатите от комисията за имунитета на Сидеров

OFFNews 06 ноември 2015 в 16:31 4764 2

Снимка БГНЕС

Мария Стоянова, СЕМ

Съветът за електронни медии (СЕМ) вече работи по казуса с публикуваните телефони на членовете на комисията, гласувала свалянето на имунитета на Волен Сидеров и Десислав Чуколов.

Това каза за "Фокус" Мария Стоянова - дългогодишен журналист в Германия и настоящ член на СЕМ.

"Съветът за електронни медии се самосезира по случая и вече колегите работят активно по установяването на констатираните нарушения спрямо засегнатите лица", каза тя. Според нея в този случай става въпрос за публични личност, за политизи, при които прагът на защита е много по-нисък, отколкото при обикновените хора.

"Въпреки това трябва да сме наясно, че нито един човек, независимо от позицията, която заема, не трябва да бъде допускано да се позволява да се стига до там да бъде атакуван лично и то по телефона със заплахи и по този начин да се упражнява натиск върху неговите решения", каза още Стоянова.

Припомняме, че днес хората от комисията за имунитета на Сидеров се оплакаха от "постоянен телефонен тормоз". Причината е, че партийната телевизия на Атака - "Алфа" пусна телефонните номера на всички депутати от комисията. Именно това е довело до непрестанния тормоз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!