Сидеров: Няма проблем да ме арестуват, деца на депутати са наркозависими

ОFFNews 05 ноември 2015 в 10:39 6942 25

Лидерът на "Атака" Волен Сидоров заподозря, че "соросоидите" стоят зад свалянето на имунитета му. 

"Целият парламент работи под някакъв натиск. Но трябва да се изясни под чий натиск работи. Да не би да се е получило вече така, че група соросоиди дирижира всичко в изпълнителната, в съдебната и вече в законодателната власт? Ако е така, то това е много тревожно. Както казах вече - днес е Сидеров, утре Каракачанов и Симеонов, може би и Кънев - според това, кой е угоден на закона и кой не", каза той малко след като му беше свален имунитета за скандала с клекшопа. 

Той добави, че не е имало замисъл в това, че именно в изборната нощ нахлу в НАТФИЗ. Просто проверявал сигнал, докато медиите го чакаха в зала 3 на НДК.

Сидеров обясни, че тогава не е прекрачил никакви закони, а не можел да излезе, защото "отвън има 200 души, които крещят, че ще ме ме убият".

"Тези хора бяха събрани за линч и полицаите не ме охраняваха. Тези хора бяха протестъри, това бяха същите вандали, които протестираха 2013 година и хвърляха камъни, трошиха, чупиха, блъскаха, а никой не ги притесняваше. Полицаите стояха и гледаха. Тези същите дойдоха, аз ги видях. Те бяха няколко студенти реално, а другите бяха от Протестна мрежа", разказа Сидеров своите спомени от нощта в НАТФИЗ.

"Не е имало хулигански действия, но всичко това трябваше да се направи, за да се угоди на една шепа соросоиди, които в момента управляват България. Те се намесват в управлението на правителството, а сега и в парламента", каза той по-рано и  пленарна зала.

Сидеров каза още, че не си е дал сам имунитета, защото не вярва на съдебната система. Според него другата седмица в зала ще гласуват свалянето на имунитета му, а след това и искането за задържането му. Той обаче заяви, че това не не бил притеснен и нямал проблем да го арестуват дори в Народното събрание.

Наркомафията нанася тежък удар с ръката на държавната машина срещу мен, заяви още Сидеров. Той отново заяви, че в центъра на София свободно се продават наркотици. Доказателствата за това ги излъчвали по партийната телевизия на "Атака".

"Аз знам, че в тази зала има лично засегнати от тази трагедия, защото техните деца са наркозависими. Мога да ги изброя, но няма", каза Сидеров.

Лидерът на "Атака" смята, че в искането за имунитета му има фалшива експретиза.

Той обвини колегите си от комисията, която заседаваше за имунитета му, че не са разгледали фактите. Главният прокурор пък направил грешка с това искане.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!