Съпругата на пазарджишкия кмет в имот на собственика на "Софиямед"

OFFNews 30 април 2015 в 09:42 20579 10

Снимка бТВ

Съпругата на пазарджишкия кмет Тодор Попов живее в луксозен апартамент в затворен комплекс с басейн в столичния квартал "Витоша". Справка в имотния регистър показва, че въпросните два апартамента с гараж са собственост на фирма „Заводски строежи" - Пазарджик, съобщи bTV. 

Цените на имотите във ВИП комплекса започват от 900 евро на квадрат. Семейството ползва два апартамента от по 100 квадрата и два гаража, като жилищата са обединени в едно. 

„Моля ви съответно да не ми нарушавате личното пространство и да звъните. Каквото има, има си разследващи органи, те ще си установят. (...) И наистина не пристъпвайте натам, защото това вече е вече нарушение”, коментира Попова. 

Фирма „Заводски строежи" ПС изпълнява множество обществени поръчки за милиони левове в Пазарджик. Тя е построила автогарата в града, ремонтира улици, детски площадки, закупува апетитни общински имоти в Пазарджик.

Собственик на компанията е семейната фирма на д-р Михаил Тиков - притежател на най-голямата верига болници в България, между които е и „Софиямед”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!