Съпругата на пазарджишкия кмет в имот на собственика на "Софиямед"

Последна промяна на 30 април 2015 в 09:42 14127 10

Снимка бТВ

Съпругата на пазарджишкия кмет Тодор Попов живее в луксозен апартамент в затворен комплекс с басейн в столичния квартал "Витоша". Справка в имотния регистър показва, че въпросните два апартамента с гараж са собственост на фирма „Заводски строежи" - Пазарджик, съобщи bTV. 

Цените на имотите във ВИП комплекса започват от 900 евро на квадрат. Семейството ползва два апартамента от по 100 квадрата и два гаража, като жилищата са обединени в едно. 

„Моля ви съответно да не ми нарушавате личното пространство и да звъните. Каквото има, има си разследващи органи, те ще си установят. (...) И наистина не пристъпвайте натам, защото това вече е вече нарушение”, коментира Попова. 

Фирма „Заводски строежи" ПС изпълнява множество обществени поръчки за милиони левове в Пазарджик. Тя е построила автогарата в града, ремонтира улици, детски площадки, закупува апетитни общински имоти в Пазарджик.

Собственик на компанията е семейната фирма на д-р Михаил Тиков - притежател на най-голямата верига болници в България, между които е и „Софиямед”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.05 2015 в 17:56

Михаил Тиков - Бойко Пенков - Ваньо Шарков - Петър Москов - Михаил Зортев - Тодор Попов - Иван Колчаков...- организирана престъпна група= мафия.

06.05 2015 в 12:22

Този Михаил Тиков дори не е истински лекар. Той е "завършил" медицински факултет в Пазарджик,който отдавна вече не съществува. Този човек цял живот само с далавери се занимава-приватизация под масата,обществени поръчки,търговия с влияние, източване на здравната каса. И като се прибавят към него Тодор Попов,Иван Колчаков,Бойко Пенков, Ваньо Шарков,Евгений Желев,Михаил Зортев,Петър Москов се получава една организирана престъпна група - най-зловещата мафиотска структура в България,за съжаление в бели престилки. Михаил Тиков е за затвора.

01.05 2015 в 12:32

Абе това затворен комплекс да не е случайно Магнолия??? Щото и Стоян Марков е от Пазарджик!

01.05 2015 в 01:54

To само като видиж, че фирма с название Заводски Строежи притежава болници и ти става ясно.

30.04 2015 в 23:38

900 евро на квадрат не звучи много сериозно. В жк. Люлин двустаен може да струва 60 000 евро. Пък и до тук четох статята Ви.

30.04 2015 в 17:59

И съм сигурна,че поне няколко депутата подкрепят пазарджишкия кмет в битката за големите мангизи!

30.04 2015 в 15:55

Така наречените б-ци от групата ,,....Мед,, в последните 6 години бяха напомпани с много финасови средства като КТБ, един раздут балон, който започна да се пука.Започна се с приватизирана поликлиника в Пазарджик от Тиков, Колчаков и се продължи през Пловдив,,Пълмед,,Пещера, София, Бургас.Пенков-несменяемия зам. министър и финансовия инструмент на власта чрез надзора на НЗОК, депутати, подкупи на всички възможни нива и здравни власти.Ще си плати яко и ще продължикато досега

30.04 2015 в 13:55

Ето как нещастието на клетото бебе помага да започне разплитането на едни свински черва... свят да ти се завие. Споря често с приятели, които ме убеждават, че парите за здраве у нас са малко, не като в белия свят. Но, кой знае защо, за тези малко пари строежът на болници е един печеливш бизнес, очевидно. Едни екипи доктори се местят вкупом по всички новооткрити болници (за доста парици, очевидно), градят първоначален имидж, после болниците се наместват на в`името на народа и нещата заспиват. Айде сега иди реформирай... И защо ли все повече кметове се свързват с болници (гледах сутринта Колчаков) питам аз и отговор не чакам...

30.04 2015 в 12:05

а собственика на заводски строежи е и собственик на фаталната болница софиямет. съвпадение може би