Работно облекло под наем – повече за услугата и колекциите на Lindström

OFFNews 09 ноември 2023 в 12:55 244 0

облекло

Един от основните фактори за хигиена и безопасност за служителите на работното място е именно работното облекло. Допълнително – то играе основна роля в изграждане на добър имидж за една компания. Поддръжката му обаче може да бъде една сложна и скъпа задача, имайки предвид редовната нужда от пране, изхвърляне и дори рециклиране. Затова и ние от Lindström сме тук, предлагайки ги работно облекло под наем. Нашата услуга ви спестява време, усилия и разбира се – разходи.

Услуга за работно облекло под наем – какво трябва да знаете?

Отдаването на работно облекло под наем е услуга, която ние от Lindström предлагаме с цел максимално улесняване на развитието на вашия бизнес. Ако решите да се възползвате от нея, то ще получите гаранция, че служителите на Lindström ще се погрижат изцяло за работното облекло на вашите служители, като това включва производство, пране, поддръжка, доставка и дори рециклиране.

Но нека ви споделим как работи нашата услуга за работно облекло под наем. Това, което трябва да направите вие е да се свържете с нас и да заявите желанието си да се възползвате от услугите на Lindström. След това наш представител ще ви помогне да определите от колко работни облекла се нуждаете, както и колко често трябва да бъдат подменяни.

Следващата стъпка е производството и доставката им, като оттук нататък, цялата грижа за облеклото ще бъде в нашите ръце. Ще събираме използваното на уговорените дати, като ще го почистваме, инспектираме и в случай, че има повреди – ще ги премахваме. Ако даден чифт работно облекло не е годно за повторна употреба, то ние ще го рециклираме.

Вие не трябва да правите нищо повече, Lindström ще се грижи за това винаги да имате работно облекло в чудесно състояние. За вас спокойствието е гарантирано, а служителите ви ще могат да се фокусират върху своите задължения.

Защо да изберете работно облекло под наем пред закупуването на такова?

Ето и кои са основните причини, поради които работното облекло под наем е по-добър вариант от закупуването на такова:

• Добър имидж – когато работното облекло в компанията е винаги чисто и спретнато, то добрият имидж е гарантиран. Ако поддръжката на работното облекло на вашите служители е в ръцете на Lindström, то винаги ще изглежда перфектно.

• Минимизиране на разходите – избирайки работно облекло под наем, вие ще спестите големи разходи за закупуването и поддръжката му. С нас ще плащате точна сума всеки месец, като няма да има непредвидени разходи.

• Гаранция за хигиена и винаги високо качество – ако изберете работно облекло под наем, то ще имате гаранция за хигиена и високо качество. Всички наши дрехи се изработват от най-добрите материали, а поддръжката им е в наши ръце.

• Спестявате усилия и време – вече няма да отделяте време и усилия за поддръжка на работното облекло на вашите служители, то ще бъде винаги на разположение.

• Помощ за околната среда – ако закупите работно облекло и то вече не е годно за употреба, то това, което най-често правите е да го изхвърлите в кофата. С Lindström обаче това не е така – дрехите, които не могат да бъдат поправени биват рециклирани.

Колекции работно облекло под наем на Lindström

Ние от Lindström знаем, че различните индустрии се нуждаят от различен вид работно облекло. Затова и предлагаме различни колекции, благодарение на които можем да предоставим на всеки наш клиент точно това, от което се нуждае. Ето и какви са те:

• Стандартна колекция – най-стандартната колекция е подходяща за голяма част от бизнесите. Тя включва якета, тениски, панталони и туники, изработени от издръжливи материали. Те гарантират защита и комфорт.

• Колекция HoReCaPro – колекция, подходяща за хората, които работят в сферата на ресторантьорството и хотелиерството. Класически дизайн, комфорт и практичност – това предлага тя.

• Колекция CarePro – перфектният избор за хората, които работят в болници и други болнични заведения. Облеклото гарантира комфорт, добър дизайн и функционалност.

• Колекция WorkerPro – добър избор за служителите, които работят в натоварена среда, тъй като дава гаранция за функционалност и добър дизайн. Облеклото позволява лекота на движението и едновременно с това гарантира безопасност.

• Колекция FoodInPro – добър избор за служителите, които работят в хранително-вкусовата индустрия. Всички стандарти за хигиена са винаги спазени, а комфортът е на ниво.

• Колекция WelderPro – добър избор за служителите, които се занимават със заваряване. Тя предпазва от пламък и топлина, като гарантира безопасност при топлинно излъчване и искри.

• Колекция HighVisPro – тази колекция е подходяща за работниците, които работят в тъмните часове на денонощието и трябва да бъдат видими по време на дейността си. Тя комбинира видимост и защита от студ.

Ако смятате, че услугата за работно облекло на Lindström е това, от което се нуждаете, не се колебайте да се свържете с нас още сега. Очакваме ви на имейл [email protected] или телефон +359 2 841 11 10.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика