Простреляната жена в метрото е била преследвана от свой колега (обновена)

OFFNews 13 май 2021 в 17:00 13575 0

Снимка Кадър: bTV

Жената, простреляна вчера в метрото на летище София, е била преследвана от човек, с когото работи. Това разкри съпругът й Богомил Павлов пред бТВ.

По думите му съпругата му - Соня, е разказала на дъщеря си, че мъжът бил "много нахален" и тя го отблъсквала. Двамата работили заедно в Австрия. 

Пострадала жена е работела от 8 години като гледач на възрастни хора във Виена. Вчера съпругът й я изпратил до метростанцията за поредното й пътуване. 

Вчера тя беше простреляна от мъж, който впоследствие се самоуби, в метрото на летище "София". Досега е установено, че двамата нямат роднинска връзка. Всеки от тях е имал свое семейство с деца.

Състояние на 56-годишната жена все още е критично, тя е в реанимация и е в нестабилно състояние, съобщи говорителят на УМБАЛ "Св. Анна" Антон Луков.

С мъжа ми никой не е имал проблем, каза съпругата на самоубилия се охранител. На въпрос дали мъжът й е агресивен, Мая Петрова отговори „нормално“. Съсед на семейството пък заяви, че Максим Петров е „странен и агресивен човек“: „С всеки буйства, има скандали, разправии“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови