Прокуратурата: Паркиралият на място за инвалиди автомобил не е наш

OFFNews Последна промяна на 16 юни 2015 в 12:24 7872 9

Прокуратурата: Паркиралият на място за инвалиди автомобил не е наш

Автомобилът с пропуск от прокуратурата, паркирал на място за инвалиди, не е ведомствен. 

Това съобщиха за OFFNEws от пресцентъра на Върховната касационна прокуратура (ВКП) по повод разпространените снимки на неправилно паркирал автомобил, на предното стъкло на който има пропуск от прокуратурата

От държавното обвинение уточниха, че пропускът, който се вижда на изображението, не е валиден от седем години. Тогава всички пропуски са били иззети, като са раздадени нови. 

Проверка на OFFNews показва, че на предното стъкло на автомобила се вижда част от герб, наподобяващ този на МВР. Изпратихме запитване до Вътрешното министерство за това чия собственост е автомобилът и дали неправомерното използване на отличителни знаци на МВР и Прокуратурата, ако в случая става въпрос за това, подлежи на санкции. 

За сега от МВР коментират единствено, че нямат практика да раздават отличителни знаци на служителите си, които да ги поставят на автомобилите си. Все пак по случая ще бъде направена проверка, уточниха от министерството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.06 2015 в 17:29

Хахаха, какъв тарикат :-)

16.06 2015 в 16:47

иззети са всички, а този е направен вкъщи на принтера. Толкова ли не загрявате?

16.06 2015 в 16:16

"Тогава всички пропуски са били иззети, като са раздадени нови."... Е, като са иззети ВСИЧКИ, тоя от къде е цъфнал??? Явно не всички са иззети... Прокуратурата може ли да брои?!

16.06 2015 в 14:01

5б. Виновникът оспорва нарушението и КАТ му съставя акт за нарушението. Викат ви за да свидетелствате и осъждат нарушителят да си плати глобата.
----------
А Виновникът вика 3 свидетели, които твърдят, че в дадения ден и в дадения час колата му не е била на мястото, на което е снимана и целият ви напън с този Биг Брадър отива на вятъра! На гражданите не им е работа да се занимават с квартална охрана. За това е създадена общинска, охранителна, пътна и всякаква друга полиция, която е с най-голям брой хора на глава от населнието в цяла Европа!

16.06 2015 в 13:11

1. Правите снимка на нарушението на която се вижда номерът на автомобила. (имате снимка)
2. Подавате сигнал в КАТ за извършено нарушение.
3. От КАТ ви записват сигнала и данните за контакт с вас.
4. КАТ издирва собственикът на автомобила.
5а. КАТ издава фиш за нарушение.Виновника си плаща глобата.
5б. Виновникът оспорва нарушението и КАТ му съставя акт за нарушението. Викат ви за да свидетелствате и осъждат нарушителят да си плати глобата.

16.06 2015 в 13:01

Абе писна ми от шикалкавене... Има автомобил, има номер, има пропуск от прокуратурата, има нещо като знак на МВР... Абе има ли проверка на МВР, дето я гледаме по филмите, да пуснат номера, да излезе собственика и да му тръснат две глоби - за паркиране на място за инвалиди без право и за фалшифициране на пропуски... Просто е, ама трябва едни дебели задници да се научат, че от формални отговори сме стигнали до това дередже... АМАН!!!

16.06 2015 в 12:51

"Все пак по случая ще бъде направена проверка" звучи като че ще си го преместят само...

16.06 2015 в 12:48

Така като го гледам тоя "пропуск", за 3 минути ще си отпечатам 20-ина на принтера. Това включва времето за сваляне на логото на Прокоратурата от Интернет страницата им.

16.06 2015 в 12:45

Пропуска!

ПРОПУСКА ВАШ ЛИ Е?

И ако е ваш на КОГО е издаден?


И по-бързичко да отговорите, а не чак след "задължителната" ви августовска ваканция на цялото ведомство.