Партията на зелените: Гей парадът насочва към порнография и престъпления

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2015 в 11:00 6844 17

Снимка БГНЕС

"Партията на зелените" поиска кметът на София Йорданка Фандъкова да забрани провеждането на ежегодния гей парад, защото той "насочва към порнографско съдържание и към други престъпления от Наказателния кодекс".

Никой не се противопоставя на тези хора, но те не трябва да парадират със сексуалността си. Обръщаме се към кмета Йорданка Фандъкова във връзка със "София прайд" - парад на хомосексуалните общности, който ще се проведе тази събота, 27 юни в центъра на столицата. Нито един закон в България не ограничава правата на хората с "нетрадиционна" сексуална ориентация, независимо каква е тя и независимо от начините, по които бива практикувана. Хомосексуализмът е декриминализиран в България още през 1968 година. Също така е факт и че равенството пред закона е конституционно гарантирано за всички български граждани в конституцията, посочват от партията.

Допускането и провеждането на т.нар. гей парад е част от агресивната пропаганда на хомосексуализма в съвременното общество. Именно тази агресивна пропаганда създава и подхранва негативните нагласи и хомофобските настроения към хора, които при други обстоятелства биха се радвали на нормално приемане в исторически толерантното българско общество. Отделен е въпросът, че такава една обществена манифестация демонстрира или насочва към порнографско съдържание и към други престъпления от Наказателния кодекс на РБ, допълват те.

Обществото не е длъжно да бъде толерантно към практики и явления, които са в разрез с християнския морал и битностните му корени. Лансира се и крайно манипулативното внушение, че подкрепата за "гей парада" е нещо модерно, демократично и "европейско". В действителност провеждането на "гей парад" не е протест срещу дискриминацията, а опит за насаждане на т.нар. гей лайфстайл. Това накърнява чувствата на хората с хетеросексуална ориентация, които от своя страна също биха могли да се почувстват дискриминирани, категорични са от "Партията на зелените".

От партията отправят критики и към партия "Зелените". 

"След като оправиха морето и дюните, планините и горите, реките, мръсния въздух, незаконните сметища, строителството, проучванията за газ и нефт, от партия „Зелените“ се заеха и с гейовете, травестите и лесбийките. Зелените е една от двете меркантилни партийки, подкрепящи шумно натрапващият ни се гей парад в Столицата", казват те.

Сдруженията, организациите и "Зелените", които стоят зад планирането и провеждането на "гей парада", всъщност имат за основна цел да вменят вина у мнозинството български граждани, че обществото ни не е толерантно към хомосексуализма, обясняват от "Партията на зелените".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.07 2015 в 16:39

Нека да има гей парад, пък който го е страх да не го лепне по въздуха или с гледане да стане гей, да не ходи да гледа. Дали има нужда от такъв парад – сигурно има, поне докато приемем, че не е толкова страшно да има различни от нас и че сексуалността няма измерения с плюс и минус. Иначе по-добре ще е да забранят чалгата за „насочване към порнография“, особено изявена в реклами на анасонови напитки по билбордове и паланки. Чудя се как щяха да реагират троловете, ако вместо две дини там горе, се мъдреше една краставица там долу. Посланието е същото, но едното се приема за нормално, а другото би било гей или порнографско.

27.06 2015 в 09:25

Обществото ни с право не е толерантно към хомосексулизма. Толерантност е медицински термин, означаващ, че организма приема чуждо тяло. Трабва да има разбиране към болестносто състояние или отkлонението на хората с хомосексуална ориентаци, но не и толерантност към явлението и парадирането му!

25.06 2015 в 13:53

За зелените проблеми достатъчно добре се грижат г-н Прокопиев, г-жа Бориславова, БАКБ, 15-тина депутата от БСП, ДПС, ГерБ, СДС и НДСВ както и 34 НПО Института и 51 Организации на Ромското десетилетие.

25.06 2015 в 13:49

Ето ви един повод да се захапят зелените групировки . Аз подкрепям екологичните инициативи на ПП"Зелените" , но това че толкова патетично подкрепят гей-парада ме отвращава. Явно се ръководи от хомосексуалисти с комплекси и товарят партията си с тях. Е, няма как да съберат 1 милион гласа на изборите !

25.06 2015 в 13:33

Зелените хептен са се озеленили.МериДжейн явно. Незнам какво им бърка и къде точно, но ако желаят - могат да се присъедият към събитието и да видят колко точно е развратно

25.06 2015 в 13:16

хахах глей ти какъв странен екологичен проблем
на милиционера каракачанов дебилчетата са се загрижили вместо за зелените проблеми за дъгоцветните такива.

25.06 2015 в 12:36

Не е достатъчно само да си сексуално отклонен. Трябва и да парадираш, така че и другите да го знаят... А и кой им даде право на тия хомо еректуси да ползват дъгата за емблема? И дъгата ли е гей?

25.06 2015 в 12:23

Дребнава и злобна помия... Кога ще бъде България държава, в която не е допустимо да се мрази?

25.06 2015 в 12:07

Доколкото разбирам, това са Зелените на Ал. Каракачанов, тъй като ПП Зелените за съжаление подкрепя такива инициативи (и което е причина доста хора, които иначе са за зелените идеи, да не гласуват за тази партия).

То педалския парад е достатъчно гнусен, ама... абе да живеят, стига в другите дни да не прекаляват с наглостта си.

25.06 2015 в 12:03

"А който си е по рождение гей, той си е изпил до дъно чашата с мъки на душа в чуждо тяло. Той по паради не ходи."

Лъчо се доказва като тънък познавач на това що е гей и какви са му мъките. Пич, само за уточнение - яко бъркаш "гей" с "транссексуален". И такъв специалист по въпросите на сексуалността ще дава тон в живота.
Па и даже ни уведомява кой не бил ходел на Прайда. Понеже той лично е ходил и е говорил с хората там... Крайно несмешен клоун!