Още една жертва на наводненията в област Бургас

OFFNews - Бургас 31 октомври 2017 в 13:36 3508 0

Снимка gramofona.com

Черни връх след бедствието

Един от пострадалите при тежките наводнения през миналата седмица е починал. 71 – годишният Димитър от с. Черни връх, Община Камено, е издъхнал в бургаска болница, след като близо седмица лекарите се бориха за живота му. С него, загиналите стават четирима, а съпругата на Димитър все още не е открита, като шансовете тя да е жива са почти нулеви.

71 – годишният мъж бе намерен на стотина метра от дома си, влачен от водата. Той бе в тежко състояние, с вътрешни наранявания и фрактури, прекаран инсулт и хипотермия, заради студената вода, в която е престоял часове наред.

От Окръжната прокуратура в Бургас са образували четвърто досъдебно производство. То е за убийство и се води срещу неизвестен извършител.

Все още не е намерено и тялото на жената на починалия мъж, Стоянка, която е отнесена от стихията. Водолазите ще възстановят издирването в езерото Мандра от утре, защото и днес метеорологичните условия не го позволяват.

Община Бургас пък отпусна допълнителни средства за пострадалите от водната стихия. Общата сума днес бе увеличена на 168 000 лв. след решение на местните общински съветници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови