Опасни скали висят над пътя Велико Търново-Габрово (видео)

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2015 в 14:57 3685 2

Опасни скали висят над пътя Велико Търново-Габрово (видео)

Снимка bTV

Опасни скали са надвиснали над участък на пътя Велико Търново-Габрово. За това алармираха зрители на bTV. Става въпрос за скалите край Дряново при тунела по пътя Велико Търново-Габрово.

Ъгълът, който скалите образуват с пътното платно е по-малък от 90 градуса. Ако късовете се откъртят те ще паднат отвесно, директно върху преминаващите автомобили.

В отговор на сигнала за потенциалната скална опасност от Пътната агенция обясниха, че, „досега движението по отсечката не е ограничавано поради срутване на скална маса и не са регистрирани пътно-транспортни произшествия, причинени от паднали камъни”.

Наличието на знаци и твърдението на пътната агенция, че скатът се обрушва периодично не успокояват шофьорите. Зейналите пукнатини и подпрените на дървета скални късове подсказват друго.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.11 2015 в 16:35

И наградата за простотия на месеца отива при ....

Дайте да затворим и тунела - зер, гледайте как "са надвиснали" скалите вътре....
Бива изсмукани от пръстите "новини" ама това чупи тъпомера днес!

21.11 2015 в 15:13

"В отговор на сигнала за потенциалната скална опасност от Пътната агенция обясниха, че, „досега движението по отсечката не е ограничавано поради срутване на скална маса и не са регистрирани пътно-транспортни произшествия, причинени от паднали камъни”."

Демек , като паднат тогава ще му мислим . Вие пък не се ли научихте , че в България нищо не се прави превантивно , всичко е постфактум ....