Новото лице на Viasat Nature, Патрик Арий, разказва за първите стъпки на животните

OFFNews Последна промяна на 31 януари 2019 в 00:11 1608 0

Снимка Sky Vision

След поредицата в три части „Големи зверове: Последният гигант“, която може да се види маратонно на 3 февруари от 13:25 часа, новото лице на Viasat Nature Патрик Арий представя „Живот: Първи стъпки“ от 3 февруари в 18:00 часа.

Първите дни, седмици и месеци на всяко новородено животно са най-трудните - малките трябва да получат най-същественото си обучение точно когато са най-уязвими.

Но природата е измислила невероятни стратегии, за да им помогне да се справят с трудностите и да оцелеят до зрелостта.

Снимки: Viasat Nature

Поредицата следва Патрик Арий и невероятните герои, които се сблъскват с най-големите изпитания. Виждаме как малките преодоляват всяко ново предизвикателство с първите си стъпки и всяка победа ги отвежда все по-близо до успеха.

На 3-ти февруари можете да гледате и маратон на "Големи зверове: Последният гигант" от 13:25.

Из цялата планета има гигантски животни, които не се страхуват да надскочат в пъти обичайните размери. От морските слонове, които тежат по пет тона, до пируващите мечки гризли и могъщите африкански лъвове, животните са достигнали масивните си размери по различни изненадващи причини. Патрик Арий е на световна мисия да открие най-големите зверове на Земята и защо размерът наистина има значение в дивата природа.


С помощта на зашеметяващи кадри, показващи страховити близки срещи, поредицата разказва автентичната история на гигантизма в природата, Освен че ще ви запознае със съществуващите в наши дни гиганти, с помощта на графики и илюстрации ще срещнете и големите зверове на миналото като легендарната титанобоа - гигантска змия, дълга колкото автобус.

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови