Ново VIVA кафе в бензиностанции OMV

OFFNews Последна промяна на 23 април 2015 в 15:30 11570 3

От месец април 2015 година OMV България предлага на клиентите си ново, превъзходно, изпечено в Италия VIVA кафе.

Новото VIVA КАФЕ се пече в известни традиционни пекарни в Италия, в района на езерото Комо. През последната половин година специално подбрани баристи и екипът на OMV работиха върху подобряване качествата на напитката. Резултатът е новото VIVA КАФЕ, базирано на превъзходно изпечено в Италия кафе, произведено от 80% зърна от сорт Арабика, с балансиран кафе аромат, изкусителен каймак и елегантен вкус.

Неповторимо кафе изживяване в OMV

„Комфортът и удоволствието на клиента са основни приоритети за OMV. Ние продължаваме да развиваме нашите продукти, за да сме сигурни, че предлагаме най-добро качество на услугите и неповторимо кафе изживяване,“ казва г-н Клаус Юрген Шнайдер, Старши вицепрезидент „Търговия на дребно“ в OMV. „Съвременният любител на кофеиновото изкушение е взискателен и с усет към качественото кафе и уютната атмосфера. Ежедневно обслужваме 1.3 милиона клиенти в около 1400 OMV бензиностанции в 9 държави. Изпиват се около 30 милиона чаши кафе всяка година. Полагаме дългогодишни усилия в това да инвестираме в качеството на кафето във VIVA, за да осигурим винаги най-доброто на нашите клиенти,“ обяснява г-н Шнайдер.

Новото VIVA кафе се предлага ексклузивно на всички OMV бензиностанции с VIVA.

Сред богатия избор от кафе специалитети, грижливо приготвени от екипа на VIVA кафе, са: еспресо, капучино или лате макиато. И разбира се, всички те са достъпни за из път.

VIVA КАФЕ експертите знаят колко е важно правилното настройване на
кафе машината и точната температура за образуване на пухкава млечна пяна. Всички служители в екипа на VIVA КАФЕ са преминали детайлно обучение за приготвяне и сервиране на кафе специалитетите по най-добрия начин.

За кафето с любов
Кафето е страст, кафето е радост, кафето е любов – това споделя световно известният бариста-майстор Горан Хубер, специално поканен от OMV България. През неговото обучение преминаха всички служители и партньори в екипа на VIVA кафе в страната, за да усъвършенстват своите умения и да предлагат най-високо ниво на обслужване всеки ден. Във VIVA кафето е малък миг на наслада в забързаното ежедневие - приготвено с внимание и грижливо поднесено.

OMV – публична компания с ограничена отговорност

С консолидирани приходи от 36 милиарда евро и персонал от 25,500 души през 2014 г., OMV Aktiengesellschaft е една от най-големите индустриални компании на борсата в Австрия. В сектор Проучване и Добив, OMV притежава силна база в Румъния и Австрия, както и балансирано международно портфолио. Дневното производство през 2014 г. е от около 309,000 нефтени барела. В сектор Рафиниране и Маркетинг, OMV има годишен рафиниращ капацитет от 17.4 милиона тона и към края 2014 година приблизително 4,100 бензиностанции в 11 държави. OMV оперира в Австрия газо-преносна мрежа и хранилища за съхранение на газ в Австрия и Германия. През 2014 година, обемът на продажбите на газ възлиза на 123 TWh.

Допълнителна информация за VIVA

OMV центровете за услуги предлагат от 1994 година много повече от гориво на своите клиенти. Зоната на магазина и ресторанта, както и предлаганите услуги в обектите на OMV, постоянно се подобряват, за да удовлетворят нуждите на клиентите на OMV. VIVA създава една нова култура на бензиностанциите, която превръща спирането на обекта в приятна почивка от забързаното ежедневие и се характеризира с високо качество на средата, топ качество на продуктовата гама и персонал, ориентиран към клиента.

В допълнение на прясно приготвените закуски, VIVA също така предлага повече от 1,500 пазарни артикула от ежедневна необходимост, органични продукти,  FAIRTRADE – сертицифицирано кафе, подаръци, VIVA винотека и други. Има почти 900 OMV бензиностанции с VIVA в девет Европейски държави простиращи се от Германия до Румъния, включително 180 в Австрия.

Партньорска публикация

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2015 в 16:18

За съжаление напоследък цената на кафето на международния пазар скочи доста. Очаква се това да продължи с оглед последователни лоши реколти в Бразилия - основен производител, а и другаде. Това е особено неприятно за продавачите в бедни страни като България, тук над всичко се гледа цената. Доставчиците реагират като сменят рецептури и масово минават на по-евтини, но и по-некачествени кафета. Големите играчи на пазара ( не споменаваме имена, те разполагат със скъпи адвокати и могат да ти докарат неприятност, пък и всеки ги знае)отдавна играят тази игра - една и съща марка, в същата опаковка, купена тук, няма нищо общо с тази от Германия: разликата в качеството е очевидна, но и в цената, разбира се. Впрочем, така е и с много други продукти, да споменем прах за пране и т.н......

23.04 2015 в 16:14

каква е тая статия, рекламна ли?

23.04 2015 в 15:55

Хайде бе потки!
Вежди вече се моли с писма!

"Моля за извинение, бях рязък с тенора
Изразих се твърде образно...
Като творец зная, че трудът на артиста трябва да бъде възнаграден, като министър правя възможното творците да получат заслужено заплащане...
...и може би в едно от изказванията си бях рязък и се изразих твърде образно, което е засегнало тенора Георги Петров, за което моля за извинение. Ценя труда на всеки творец, на всеки български артист, аз самият съм част от творците и искам те да живеят достойно."СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е, ЧЕ ТОЗИ "творец" ДАВА МИЛО И ДРАГО ДА НЕ ЧУКА ПОВЕЧЕ КАМЪНИ, А САМО ДА "МИНИСТЕРСТВА".
:)))))))))))))))


И да пие кафе разбира се. По бензиностанциите или на ул. Беловодски път. Шербетлия, като на Настрадин Ходжа магарето!