Новият букмейкър Betano с топ бонуси и отлични коефициенти за българските потребители

OFFNews 09 ноември 2021 в 17:31 1458 0

Възможностите за онлайн залози у нас се увеличават с всеки изминал ден. Това се дължи на появата на нови лицензирани компании, които предлагат услугите си на българските потребители. Букмейкър като Betano дава не само отлични коефициенти, но и куп други екстри, за да привлече и задържи потребителите. Операторът пусна заявление за разрешително за функциониране на територията на страната с ясната идея да стъпи на пазара и да добави стойност за любителите на спортните залози и хазартните игри.

А когато се появят нови компании, то утвърдените вече брандове се стремят да подобрят и разширят портфолиото. Конкуренцията повишава качеството и количеството, това е доказан търговски постулат. В случая с Betano имаме от една страна букмейкър, който внася част от своето ноу-хау, вече приложено при работа под други юрисдикции. Освен това говорим за сравнително млада компания, която не лежи само на своето име, а се опитва да привлече клиентите както с модерна визия и решения, така и с обещаващи възможности за печалби.

По бонусите посрещат, а според печалбите се задържат

Дори и да набляга на иновациите, всеки стартъп в хазартната индустрия трябва да следва успешните практики на наложилите се фирми на пазара, за да си постави основи в бизнеса. Затова и бонусите са първото нещо, което потребителите очакват да видят и чуят от нов букмейкър като Betano. Със сигурност потребителите няма да останат разочаровани от предложенията на новия оператор. Както и при други оператори, тук имаме оферти за първи депозит, който пък се прави след валидна регистрация в онлайн платформа. Налице са предложения както за любителите на спортните залози, така и за играчите, чийто фокус е насочен към казиното.

Бонусите привличат играчите, а печалбите са факторът, който задържа потребителите трайно като ползватели на услугите на букмейкъра. В това отношение и стартиращата на българския пазар компания предлага отлични възможности. Коефициентите на Betano за спортни залози са изгодни, като се предлагат разнообразни пазари за различни видове спорт. Търсенето на по-високи ставки е оправдано и с цел да се разиграе сумата от стартовата оферта, за да може да бъде усвоена на по-късен етап. Важно е да се знае, че теглене на средства може да се осъществи, едва след като се премине през процеса на верификация. Без да бъде потвърдена самоличността на клиента няма как да бъдат изплащани и печалби, но пък този процес се извършва бързо и безпроблемно, ако самият играч е коректен.

Какво знаем за букмейкъра?

Betano стартира сравнително наскоро, като получи първия си лиценз преди 5 години. Разрешителното е издадено от Хазартната комисия на Малта, която е сред най-авторитетните институции в индустрията. Средиземноморският остров е и домът на компанията Kaizen Gaming, която стои зад сайта за залози и хазартни игри. Преди да погледне към българския пазар, този букмейкър вече започна да функционира на две съседни територии - Гърция и Румъния. Освен това работи в Португалия и Бразилия, като се опитва да разшири своята експанзия. От досегашния опит на компанията знаем, че е на топ ниво като предлагане на мобилни залози. Все повече потребители и у нас се обръщат към този начин на игра, като несъмнено ще очакват най-високо качество и от новия букмейкър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!