Незаконните обекти в Слънчев бряг остават и това лято

OFFNews Последна промяна на 14 юни 2015 в 11:00 1392 3

Министерството на туризма е подало сигнал до прокуратурата срещу кмета на Несебър Николай Димитров заради неизпълнение на ангажиментите му. Става въпрос за временните незаконни обекти, разположени в курорта Слънчев бряг,  съобщи Нова тв. 

"Това е параграф 22, създаден умишлено от държавни чиновници. Всички знаят, че в Община Несебър има държава в държавата”, коментира Веселин Налбантов, зам.-председател на УС на Съюза на хотелиерите.

"Тук са създадени корупционни схеми, които са очевидни и с най-просто око. Ако започне разследване, ще излязат неща, очевидни за целия народ. Няма нито един премахнат незаконен обект”, допълни Налбантов.

"Ние сме издавали много малко разрешителни за поставяеми обекти. Факт обаче е, че всичко, поставено по улиците, не се проверява. Затова е и хаосът”, заяви от своя страна общинският съветник Венелин Ташев.

"Поставяемите обекти са определени законово. Там е ясно определен редът и органите, които трябва да контролират дейността. След последните промени това е РДНСК”, поясни зам.-кметът на Община Несебър Виктор Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.06 2015 в 12:45

Още си спомням тъпото изражение на Димитров, когато Стейси Дули го попита защо не наказва пияниците, които повръщат и трошат из курорта. Сякаш му правеше клизма.
Искам да го виждам така по-често. :D

14.06 2015 в 11:52

То какво да ти е ясно....нали се сещаш,за колко пари иде реч,така щото,циганията,пошлостта,чалгата и сергиите да са на всеки сантиметър!?
Слава на Бога,от години не съм стъпвал там.Последно,преминах за една вечер,през 2010.....още го помня,този нощен кошмар.
Търговският комлекс"Илиянци",който тотално е завладял не само Слънчев бряг,но и Стария Несебър,Созопол....до Дуран кулак,направо да затваря в София от 15.06. до 01.09.Китайското и братското турско карго са лицето на Черноморието днес.А безбройните кръчми и заведения,предлагат незабравим отдих и емоции,за родните и чужди тълпи от туристи,жадни за топла бира и студени кебапчета.Наздраве и мерси-тихо,спокойно,чисто и приветливо море в съседна Гърция.Почивка.

14.06 2015 в 11:28

Не ми е ясно как държава + полиция не може да озапти една община толкова години.