Незаконните обекти в Слънчев бряг остават и това лято

OFFNews 14 юни 2015 в 11:00 1993 3

Министерството на туризма е подало сигнал до прокуратурата срещу кмета на Несебър Николай Димитров заради неизпълнение на ангажиментите му. Става въпрос за временните незаконни обекти, разположени в курорта Слънчев бряг,  съобщи Нова тв. 

"Това е параграф 22, създаден умишлено от държавни чиновници. Всички знаят, че в Община Несебър има държава в държавата”, коментира Веселин Налбантов, зам.-председател на УС на Съюза на хотелиерите.

"Тук са създадени корупционни схеми, които са очевидни и с най-просто око. Ако започне разследване, ще излязат неща, очевидни за целия народ. Няма нито един премахнат незаконен обект”, допълни Налбантов.

"Ние сме издавали много малко разрешителни за поставяеми обекти. Факт обаче е, че всичко, поставено по улиците, не се проверява. Затова е и хаосът”, заяви от своя страна общинският съветник Венелин Ташев.

"Поставяемите обекти са определени законово. Там е ясно определен редът и органите, които трябва да контролират дейността. След последните промени това е РДНСК”, поясни зам.-кметът на Община Несебър Виктор Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews