Невероятни открития и технологии на 26-ия Конгрес за физиотерапия в Анталия

OFFNews 24 април 2017 в 13:57 2775 0

БТЛ Индъстрийз е сред имената на производителите, които ще присъстват на Конгреса по физиотерапия в Турция този месец.

Компанията, която вече повече от 10 години се развива успешно и в България, ще представи пред широката публика своите най-нови разработки в помощ на физикалната медицина.

Съвременните уреди на БТЛ действат комплексно - както за моментално елиминиране на болката, така и за стимулиране на растежа на здрава тъкан и бързо възстановяване на пациентите.

Тазгодишното събитие е с основна тема „От заболяване към здраве“. Физиотерапевти, лектори, производители на медицинска техника – всички те са обединени от идеята да помогнат на пациенти в неравностойно положение да се справят с ограниченията и невъзможността да участват нормално в ежедневието.

Между 25 и 29 април в Анталия, Турция, 26-ият Национален конгрес по физикална медицина и рехабилитация ще предложи най-добрата възможност за представяне на достиженията и новостите във физикалната медицина.

Интегрирането на ню ейдж технологии в апаратите като лазерна, магнитотерапия и таргетирана радиочестотна терапия позволяват по-ефикасно лечение на пациентите без болка. Иновативните уреди ускоряват възстановителния процес, намаляват отока, облекчават схващания и мускулни спазми.

Събитието също планира открити сесии и дискусии, в които лекарите могат да обсъждат случаи на свои пациенти и заедно да търсят най-добрите практики за осигуряване на качествено лечение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови