Не българка, албанка е счупила крилото на лебеда в Охрид

ОFFNews Последна промяна на 11 март 2016 в 20:42 6691 4

Жената, докато държи лебеда за едно от крилата.

Преди 2 дни в българските и македонските медии се появи информацията, че българска туристка в Охрид е причинила смъртта на лебед край Охридското езеро, предаде bTV.

Птицата Джордж бе сграбчена за едно от крилата от жената, която поискала да се снима с него, но докато се опитвал да се откопчи от нея, крилото му се счупило.

За грешката съобщи редакторът на македонския вестник "Вечер" Огнен Степенович. Неговото издание пуснало информацията, без да уточнява народността на престъпничката, казвайки само, че е от съседна страна.


Слухът, че тя е българка дойде от автора на снимката, който казал, че е чул албанска и българска реч от туристическите групи на езерото.

Но не е, като властите в Македония издирват албанката насилница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.03 2016 в 16:22

Фишеци... и малоумните кучезащитници и педерастки триихъгъри, които през живота си не са виждали лебед скимтят ли скимтят. Тъпанари сополиви, поне вървете на село да пробвате с ръце да хванете една гъска и като се върнете изпохапани елате да обясните как се хваща лебед с ръце. Малоумници. Градски пишлегари дето не са виждали животно на живо.

12.03 2016 в 11:02

С тая тъпа мода selfie човека тотално е затъпял! По-идиотско нещо от това да се снимаш наляво и надясно, с цената на нечий живот, независимо дали е животно или не, е просто висша форма на тъпоумие. Първо беше онова селфи с умрялото делфинче, сега глупава албанка или каквато е, с този лебед. Ама честно, нямам думи!!! Човека почва сериозно да ме отвращава с невежеството, тъпоумието си и липсата на всякакъв морал и ценности.

11.03 2016 в 22:16

Независимо дали е българка или албанка, тъпата гъска трябва да бъде пребита с камъни!

11.03 2016 в 20:53

Спокойни сме.
А албанската насилница няма да е от Струга. Търсете в Корча и Поградец. Даже имам спомен да съм я виждал тази.