Quantcast

Наводни се подлезът на президентството (видео)

Калоян Константинов Последна промяна на 16 септември 2014 в 13:01 9208 5

Вадичките с вода, течащи от стената в подлеза на президентството.

В подлеза на президентството в София днес шурна вода буквално от стената.

Към 10:00 часа тази сутрин, когато в столицата все още валеше силен дъжд, струйките от стената изливаха обилно количество вода, създавайки обширна локва в по-голямата част от коридора.

Малко след 12:00 часа дъждът отдавна беше спрял, но от стената все още се изливаха 2 струйки вода - една с размера на докрай пуснато кранче за мивка, а другата с по-скромни размери.

"Живеем в приказна страна", коментира пред OFFNews един от съдържателите на магазинче за сувенири, непосредствено до локвата с вода. Той каза, че всеки път, когато вали по-силен дъжд, стълбите се превръщат във водопад и се пошегува, че "американците никога няма да ни стигнат".

Минувачите не прикриваха своето възмущение от това, че се налага да преджапват в няколко пъти ремонтирания вече подлез в центъра на столицата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.09 2014 в 21:05

За сметка на това Плевела получи 1 милион за "президентската институция". Явно подходите през подлеза към "президентската институция" обаче не са толкова важни.

Интересно как по бай Тошово време нямаше такива проблеми - центърът около Партийния дом се поддържаше винаги в идеално състояние, защото това е "витрината" на страната за тълпите чужденци, които ежедневно минават оттам.

Сега обаче при демкрастията, либерастията, толерастията, мултикултурастията и педерастията уж НЯМАЛО ПАРИ за нищо. Между другото, не трябва ли за подлеза да се грижи слугинята на Тиквоча, оная деЦка учителка от провинцията, назначена от Първа Частна Банкянска в Софийска община?

16.09 2014 в 18:50

Където е текло, пак ще тече... Колкото и бетон да му сложат. Истините излизат искат или не..

16.09 2014 в 16:17

Ива, недоумявам как неграмотен човек прави забележка...

16.09 2014 в 14:11

Ако имате предвид заглавието, тогава е подлезЪТ, защото ТОЙ се е наводнил и е подлог на изречението.

16.09 2014 в 13:49

подлезА (в него), не подлезЪТ...неграмотни сте