Наистина ли Мъск пристига? В ONÀ не знаят от кого е резервацията

OFFNews 23 ноември 2022 в 14:23 5260 1

ONÀ

Снимка Фейсбук на ресторант ONÀ

Ресторант ONÀ

Собствениците на ресторант ONÀ в село Стакевци, Видинско, които съобщиха, че в тяхното заведение има направена резервация от човек от екипа на Илон Мъск за 23 април, не знаят дали полученият имейл е достоверен. 

Не сме специалисти и не сме проверявали достоверността на получения имейл. Да не забравяме, че ние не сме IT специалисти, които имат способността да проверят IP адреса, email header, VPN, или там каквото се проверява, за да се установи истинността на имейла. Вчера сме го получили, развълнували сме се и сме го споделили с вас. Ние сме наясно, че е много възможно имейлът да не е достоверен и това не е проблем за нас. Няма да плачем. Сметнахме, че дори при най-малкия шанс това да е истина, заслужавате да го споделим с Вас, пишат от ресторанта във фейсбук. 

Откакто сме се върнали в България, нашата основна цел е, да помогнем за развитието на най-бедния регион в ЕС. Нашият регион! Вярваме, че поне в това имаме известен напредък. И дано всички проумеят, че не е нужно Илън Мъск да идва, за да ни ни покаже, с какво разполагаме и какъв потенциал пилеем!, твърдят още от ресторанта. 

Те уточняват, че екипът им е малък, "натоварен с прекалено много задължения" и няма как да се справи с огромния наплив от съобщения, имейли и обаждания, след новината, че милиардерът ще идва в България заради Белоградчишките скали и си е направил резервация в ONÀ. 

В момента сме съсредоточени и се готвим за друга, не потенциална, а СИГУРНА визита, на човек, който е много важен за нас, и на който се възхищава целия кулинарен свят. Повярвайте ни, цялата ни енергия е съсредоточена върху вечерите с chef Ana Roš. Молим Ви за разбиране!, пишат от ресторанта в Стакевци. 

За посещението на Мъск в България съобщи министърът на туризма Илин Димитров. 

"И... да, в крайна сметка ще дойде, написа министър Димитров във фейсбук. След такава масирана атака по всички фронтове и стотици съобщения - сговорна дружина, планина повдига (Мъск довежда), написа служебният министър.

Той поздрав фотографа Владислав Терзийски, чиято снимка на Белоградчишките скали предизвика интереса на Мъск, както и шеф Филип Захариев от ONÀ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

23.11 2022 в 19:34

Ясно.

Тресавищен газ под налягане.

Ако просто му бяха отговорили на туита през акаунт на министерство на туризма можеше и да стане.

"You are welcome to see the real thing" -- Ministry of Tourism, Bulgaria
 
X

Да помогнем на украинските деца!