Quantcast

На осем места в столицата няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 28 май 2019 в 06:50 1931 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цар Симеон“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Цар Симеон“ от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Бачо Киро“ и ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Георгов“ в кв. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Константин Преславски“, ул. „Първа Българска армия“, бул. „Илиянци“ и ул. „Професор Иван Георгов“, по ул. „Професор Иван Георгов“ от ул. „Първа Българска армия“ до река „Суходолска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа по бул. „Васил Левски“ от ул. „Юри Венелин“ до ул. „Ген. Гурко“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар СимеонI“ в с. Мърчаево налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа по ул. „Цар Симеон I“ от ул. „Зюмбюл“ до ул. „Цар Симеон I“ №2.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Саранци“ в кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Саранци“ от бул. „Ботевградско шосе“ до ул. „Григорий Цамблак“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Демокрация“, ул. „Искър“, ул. „Зад село“, ул. „Балкан“

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“ в кв. „Гниляне“ ще бъдат от 09:30 до 14:30 часа на ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Тополите“, ул. „Враня“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“ във вилна зона „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Вихрен“, ул. „Здравец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !