На 9 места без вода в София днес, на част от тях по 12 часа

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2018 в 05:35 1111 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“ в село Горни Богров налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на селото.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до №55, магазин „Лидл“. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Без име“ в ж.к. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бл. 31, бл. 32, бл. 33, бл. 34.

Заради подмяна на сградно водопроводни отклонения на ул. „Боровец“ и ул. „Отдих“ в кв. „Кумарица“, община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на ул. „Боровец“ и военни блокове на ул. „Летец“ от бл. 1 до бл. 15, ул. „Отдих“ от ул. „Шопска“ до ул. „Заводско шосе“. 

Поради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Панорама“ в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Панорама“,ул. „Витошки езера“, ул. „Мишова орница“, ул. „Синьо лято“, ул. „Горска ела“, ул. „Митрополит Партений Зографски“, ул. „Боримечката“, ул. „Чичовци“, ул. „Златен век“, ул. „Здравец“, ул. „Крайречна“, ул. „Каменица“, ул. „Боровец“, ул. „Еминица“. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народен герой“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Народен герой“, ул. „Любляна“, ул. „Калояново“, ул. „Букет“. ул. „Любляна“ №34 , 34 Б, търговски обекти по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Калояново“. С понижено налягане ще бъде: ул.“Любляна“, ул. „Букет“, ул. „Войводина могила“, ул. „Народен герой“, и СУ 66 Филип Станиславов. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Калина Малина“ в жк. „Гео Милев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Хемус“ от ул. „Симеонов век“ до ул. „Светлоструй“, ул. „Калина Малина“, ул. „Горазд“. 

Ремонт на сградно водопроводно отклонение на бул. „Илиянци“ в кв. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Илиянци“, ул. „Проф. Иван Георгов“, ул. „Първа Българска армия“. 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Сашо Николов - Сладура“ в жк. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Сашо Николов - Сладура“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Борис Руменов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови