Момиче отвлечено за откуп и убито край Варна

OFFNews 05 януари 2014 в 19:26 9017 6

Полиция
Полиция

Момиче от варненското село Белоградец е открито мъртво край селото. Разследващите органи са открили следи от кръвта й на автомагистрала „Хемус”, предполага се, че става въпрос за убийство.

Хюлия Маджар, на 24, напуснала дома си, за да празнува Нова година с приятели иоттогава не се е прибирала, а близки и приятели започнали да я издирват. Вчера хора от селото се натъкнали на тялото й в покрайнините на Белоградец и съобщили в полицията.

По непотвърдени данни, нейна кръв е открита на автомагистрала „Хемус”.

На първи вечерта нейн близък й казал, че я търсят на портала на заведението, където празнувала, тя излязла и повече не се появила, съобщи "24 часа". На следващия ден на семейството се обадили похитителите и поискали откуп. Предупредили баща й Назми да не се обажда в полицията. След като чакал едно денонощие обаче мъжът се обадил в полицията. Униформените са арестували младеж, който обаче е бил освободен

Момиче е било студентка във Варна. Била красива и много добре възпитана. Профила си във Фейсбук обновила със снимки от мобилния си телефон за последно преди 4 дни.

Родителите й се занимават с бизнес и са известни предприемачи в района.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!