Quantcast

Хюлия Маджар убита зверски след удари с твърд предмет по главата

Юлиан Христов Последна промяна на 06 януари 2014 в 12:26 17170 5

Хюлия Маджар. Снимка: Фейсбук
Хюлия Маджар. Снимка: Фейсбук

24-годишната Хюлия Назим Маджар е починала в резултат на множество нанесени удари по главата с тежък предмет с тъп ръб. Това сочат резултатите от аутопсията и назначената съдебно-медицинска експертиза.

Съдебните медици заключили, че момичето е пребито зверски, а смъртта настъпила след силна кръвозагуба. 

От Областната дирекция на полицията във Варна съобщиха, че издирването на извършителя продължава. За момента не е потвърдена информацията за това, че приятел на Хюлия е заподозрян за убийството. 

Хюлия Назим Маджарбеше открита мъртва на 4 януари в лозов масив в близост до четвъртокласен път между с. Езерово и Главен път І-4. Първоначалната информация беше, че момичето е на 20 години. 

Допълнителна официална информация по случая се очаква да бъде дадена днес от прокуратурата във Варна.

Според различни слухове бащата на момичето е получил обаждане за откуп, но версията не е потвърдена отт полицията. В селото се говори също, че Хюлия е имала приятел от детските си години, за когото се смята, че има финансови проблеми и дължи пари. И тази версия обаче е непотвърдена.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.01 2014 в 17:56

Че е в разрез с журналистическата етика - може да се поспори. Иначе, снимката не принадлежи на момичето, след като я е публикувало във Фейсбук - принадлежи на Фейсбук. Замислете се следващият път, когато качвате снимки там.

06.01 2014 в 14:09

Това ли са двата единствени варианта? Или снимки на обезобразен труп, или снимки на баджаци в дискотеката? Айде не се правете на по-тъпи отколкото сте. Снимката е използвана абсолютно незаконно и в разрез с всякакви журналистически норми.

Когато в интернет се използва дадена творба, се цитира нейният автор, а не сайта, от който е открадната. Правата върху горния кадър са само и единствено на човека, който е направил снимката. Fb имат право да я използват ако искат за тяхна си реклама, но не и трети страни, каквито се оказват Offnews. За съжаление подобни подробности са само пирон в мърлявата деградирала, интелектуално, духовно и финансово фалирала кочина, изписвана на картите като България.

06.01 2014 в 13:12

Ти какво искаш ? Снимка на обезобразеното тяло ли ?
По добре с тази снимка да я помнят хората.

06.01 2014 в 13:11

Наемете си редактор.

Текстовете ви бъкат от грешки постоянно.

От глупави грешки.

06.01 2014 в 12:50

Всеки един медиен парцал е изпляскал личните снимки на това момиче на заглавната си страница. Мъртвите не се сърдят, нали? Именно затова е важно човек много да внимава какво качва и какви са настройките за поверителност на профила. Масово профилите са с пълен достъп до всичко.