"Местни велможи" рекетирали кмета на Враца

OFFNews 13 януари 2016 в 11:46 6002 2

Калин Каменов

Кметът на Враца Калин Каменов се оплака, че е жертва на изнудване и рекет от „местни велможи”.

„Изнудват ме и ме рекетират за пари и ме заплашват, че ако не си платя, аз също ще пострадам, или мои колеги. Преди Нова година беше пребита моя служителка, и единственият, който се намеси беше 40-килограмова жена. Това трябва да спре”, сподели пред Нова телевизия кметът на града. 

Калин Каменов е подал сигнал в полицията срещу Даниел Бузов, който по думите му го рекетирал. Бузов бил собственик на местен сайт и го заплашвал, че ако не си плаща „данък спокойствие” ще пострада семейството на Каменов.

Ситуацията си Каменов обясни в тв интервю, в което коментира трагичния инцидент от вчера, когато двама братя пребиха на улица в града до смърт 18-годишен младеж, който им направил забележка на пътя. 

„Вчерашният ден е от поредицата тъжни дни, смятам срамни дни за нашия град. Това е случай, който за съжаление е ежедневие във Враца. Тук често пъти се решават проблемите по този начин. Смятам, че трябва да се засрамим от това си поведение, защото така не се решават проблемите. Интелигентният човек не реагира така, не остава пасивен в ситуация, когато става бой. Утрешният ден сигурно ще има друг такъв случай. И ако продължаваме да сме пасивни и да смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострада някое от нашите деца. Трябва да променим начина си на мислене и реакция”, коментира още Каменов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!