'Левчето' - научи, инвестирай, печели

OFFNews 02 май 2019 в 13:09 2129 0

Бюджетът ви издиша преди всяко 20-о число на месеца.
Допълвате стипендията с почасова работа или заплатата – с фрийланс проекти.
Работите здраво и искате да инвестирате парите си.
Получили сте голямо наследство от роднини в чужбина.
Решени сте да превъртите кариерата си.
Искате да сте следващия Уорън Бъфет.
Любопитни сте и обичате да получавате награди.

Където и да се разпознавате – следващото събитие е точно за вас.

За седма поредна година AIESEC България ви кани на 12 май в Аулата на СУ „Св.Климент Охридски” да предизвикате сами себе си и да участвате в „Левчето” и да спечелите награда.

„Левчето” е събитие насочено към всеки млад човек, който иска да разшири своите финансови познания, да изпробва практически уменията си и да създаде връзки с компании в сферата. Провежда се на два етапа – лекционен и практически.

По време на лекционния етап ще се запознаете с професионалисти от финансовия сектор, които ще споделят с вас своя опит. Те ще ви запознаят как да управлявате правилно финансите си и да ги увеличавате чрез търгуване.

Вторият етап - инвестиционната симулация е специалитетът на „Левчето“. Участниците ще имат възможност да приложат наученото в пресъздадени финансови пазари.

Всеки участник започва с начален виртуален капитал, който да инвестира в акции, облигации, петрол, злато и валута.
Тримата победители ще си разделят паричната награда от 1500лв., осигурена от основният ни стратегически партньор – „Alaric Securities”.

Можете да се запишете безплатно за участие на: https://levcheto.aiesec.bg / и да следите за допълнителни предизвикателства на фейсбук страницата на събитието – „Левчето 2019”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови