Кунева ще обиколи България в търсене на „нормалност“ (видео+снимки)

Елица Мартинова 12 април 2013 в 13:53 1572 3

"Да на нормалността с "Движение БГ", Снимка: БГНЕС

На 12 април „Движение България на гражданите“ даде официално начало на предизборната си кампания под надслов „Да на нормалността“. В следващите седмици активисти на партията, заедно с лидера Меглена Кунева“ ще обиколят над 200 населени места в страната.

От площада пред църквата „Света София“ в столицата символично бяха изпратени два микробуса с доброволци на „Движение БГ“. В седмиците 50-членният екип ще обиколи страната, за да събира идеи от хората. Доброволците ще разнасят със себе си и урна, в която всеки гражданин ще може да предложи обществено значима тема, за която да се свика референдум.

„Движение България на гражданите“ е онази част у хората, която може да победи и най-твърдата съпротива, както водата може да победи камъка. Така ще бъдем и ние, ще отмием лошото, ще направим нещата прозрачни и чисти“, закани се лидерът на партията Меглена Кунева и допълни: Духът е по-силен от всичко, той ще ни води по нашия път. Днес ние тръгваме на поход, а крайната цел е нормалността. Нормалността в политиката, нормалността между хората.

Кунева подчерта, че „Движение БГ“, повече от всяка друга партия, разчита най-вече на младите хора. Говорителят на предизборния щаб Прошко Прошко подчерта, че именно новите лица в политиката са в състояние да отговорят на очакванията на хората.

„Ние няма да даваме клетви, няма да има лошо. Колкото и политици, и ченгета да се изправят срещу нас, младите хора са бъдещето и истинското решение. Те ще се превърнат в политици, които няма да говорят празни думи и ще взимат отговорни решения. Когато хората са недоволни, няма да вдигнат кръвно, а ще слизат сред тях, за да се вслушат в гласа им“, каза Прошков.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!