Коледа идва. Купете топ подаръци на изгодни цени още сега

OFFNews 01 ноември 2021 в 11:44 1254 0

Изглежда ви, че е твърде рано да мислите за коледни подаръци? Може да не го усещате, но седмиците до празниците неусетно се стопяват. Ако закупите подаръци предварително, ще си спестите стресa при търсенето им в последния момент. И не само това. Тази година можете да се насладите на спокойно пазаруване за вашето семейство и приятели и то на разумни цени.

Повече време за планиране

Купуването на подаръци по-рано ще ви даде повече време да ги избирате. На спокойствие можете да помислите какво бихте искали да подарите на любимите си хора. Не е нужно да става така, както всяка година, когато в последния момент купувате чорапи или пижами. А ако ви липсват идеи, тогава определено си заслужава да видите промоционалните оферти по време на ноемврийския Черен петък. През най-голямата акция с промоции за годината ще намерите редица интересни предложения от всяка категория стоки в онлайн магазините.

Ниски цени, които няма да ощетят портфейла ви

През коледното пазаруване често правим едни от най-големите разходи за цялата година. Вероятно плащаме повече само за почивки. Искате ли този път да намалите коледните разходи? Навременното пазаруване също ще ви помогне за това. По време на Черния петък магазините всяка година понижават цените до минимум, а отстъпките на избрани стоки могат да достигнат до 90%. Коледните подаръци не само ще дойдат навреме в дома ви, но и ще ви зарадват с това колко спестявате за тях.

За любителите на модата, книгите и съвременните технологии

А какво можете да купувате по-евтино по време на Чернен петък? Отговорът е, че наистина всичко. През този ноемврийски празник за пазаруващите можете по-изгодно да закупите домакински електроуреди, кухненски прибори, лаптопи, смартфони, таблети, конзоли, камери и GPS. Търсите нещо различно? Любителите на книгите и настолните игри, а дори и на изкуството, също ще оценят богатото предложение.

Козметика за мъже и жени

Марков парфюм или комплект козметика е хубав подарък, който винаги ще се хареса. Ако не сте сигурни в избора си, можете да разчитате на вкуса на получателя. Можете да изберете според любимия му аромат или според неговата личност или хобита. Жените ще оценят приятните флорални аромати, а спортистите - свежи цитрусови тонове. Всеки парфюм ще се откроява още повече, ако добавите душ гел и лосион за тяло със същия аромат. Можете също така да подарите крем за лице или козметика за грижа за косата.

Нашият съвет: Парфюми, козметика за грижа за кожата, тялото и косата, дермокозметика и всичко за грим или аромати за апартамента можете да намерите в онлайн магазин Notino.bg. Не забравяйте да се възползвате от страхотните цени по време на Notino Черен петък.

Нови попълнения за всеки гардероб

По правило под елхата винаги има и дрехи. Не знаете какво да изберете? Обърнете повече внимание на получателя и разберете какво обича да носи. Към господата ще се обърнат нови ризи, дънки, якета и тениски. Жените с чувство за елегантност сияят, когато забележат нова блуза или костюм. Любителите на спорта ще оценят топлия суитчър, практични тениски, водоустойчивото яке и качествените спортни обувки.

Нашият съвет: Офертите на Черен петък включват и модерни модни находки. Можете също така да закупите всичко според най-новите тенденции от About You. Освен с отстъпките през акцията About You Black Friday може да спестите и от транспорт, защото доставката винаги е безплатна, когато пазарувате в този онлайн магазин.

Какво да купя за деца?

Деца от всички възрасти обичат да се забавляват. Малките несъмнено биха искали да намерят нови играчки под дървото. Независимо дали става дума за конструктор, кола за управление или нова кукла, те със сигурност ще си играят често с тях. Подаръците за тийнейджъри могат да бъдат малко по-скъпи. Очакват нов мобилен телефон или компютърна игра? Черният петък ще ви помогне да спестите и от двете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!