Кои са известните игри с карти в онлайн казината освен покер

OFFNews 20 юни 2023 в 09:56 547 0

Снимка unsplash.com

Покерът и игри като покера са много популярни сред залагащите в казината. Тези игри с карти лесно преминаха от наземни казина към сайтове за онлайн хазарт. Възможността да се играят в казина онлайн помогна някои игри с карти да станат по-популярни от всякога. Много от най-добрите онлайн казина ви позволяват да избирате от голяма селекция от игри с карти. Тук ще разгледаме и някои от популярните казино игри с карти, освен добре познатата игра покер.

Блекджек със странични залози

Блекджек е една от малкото игри с карти, които могат да се конкурират с покера по отношение на популярността. И двете игри са много известни и са забавни за игра. От стратегическа гледна точка има много прилики между блекджек и Тексас Холдем покер. Започвате с ръка от две карти и в двете игри и шансовете ви за успех до голяма степен са свързани със силата на началната ви ръка. Ако играете блекджек със странични залози, тогава играта може да прилича дори повече на покер. Страничният залог 21 + 3, например, може да ви донесе допълнителни пари, ако успеете да направите силна покер ръка. Имате обаче само три карти, вместо нормалните пет, с които се играе в повечето варианти на покер.

Бакара

Друга страхотна възможност за играчи, които са фенове на игри с карти, подобни на покера, е бакара. Има много налични разновидности на бакара, а версията Punto Banco най-много се доближава до покер. В покера има определени класации на ръцете, които определят победителя. Бакара, от друга страна, използва точкова система, за да определи силата на ръката. Бакара и покер изискват да използвате стратегия, за да постигнете повече успехи. Ефективността на вашата стратегия може да има огромен ефект и върху предимството в играта. Има много варианти както на покер, така и на бакара, така че стратегията ви ще се променя в зависимост от вида игра, на която сте заложили.

Видео покер

Видео покер машините са друга опция за хазарт, която е изключително популярна, особено в САЩ, но и в България има своите почитатели. Голям брой видео покер игри все още са подобни на покер игрите, които са вдъхновили създаването им. Най-големите прилики са броят на картите в ръката ви и класирането на ръцете, които се използват. Видео покерът използва ръка от пет карти, точно както много популярни варианти на покер като онлайн Texas Hold'em и Five Card Draw. Освен това видео покерът използва стандартно класиране на покер ръце, за да определи печелившите и губещите ръце.

Пей Гоу

Пей Гоу (Pai Gow) е китайска хазартна игра, която първоначално се е играела с домино. Съвременните версии на играта използват карти и могат да бъдат намерени в много интернет казина. Има много версии на Pai Gow, които са създадени през годините, като най-популярната е Pai Gow poker. Тази версия използва традиционното класиране на ръцете в повечето покер игри с пет карти. Покер играчите бързо ще забележат, че много от техните умения могат да бъдат използвани и в Pai Gow. В съвременните версии на играта, залагащите стартират със 7 карти и трябва да образуват ръка от пет карти и две карти. Вашата ръка от пет карти трябва да е по-силна покер ръка от тази от две карти, за да спечелите.

Хазартът е може да предизвика зависимост! Играйте разумно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика