Какво представляват Pay & Play сайтовете за залози

OFFNews 26 септември 2021 в 17:10 642 0

Възможно е да сте обърнали внимание на една от основните функции, които повечето букмейкъри започнаха да интегрират в своето портфолио – опцията за по-бързо стартиране на забавлението, описано с функцията Pay & Play. Логично е от самото име – плати и играй – и най-вероятно точно това ще ви се стори перфектна възможност за интегриране и предоставяне на моментално забавление, но нека напомним, че тук има някои юридически пречки, които не позволяват на повечето брандове да я интегрират в своето портфолио.

Какво имаме предвид? Макар и това да е ново предложение и да се стреми да ни гарантира достатъчно интересни възможности, можем много лесно и бързо да открием, че аудиторията търси много специални и вълнуващи опции, които да предложат на аудиторията забавление и високи шансове за успех. Това означава, че не само имаме пълната свобода да се насладим на удоволствието, но и да открием колкото се може по-интересни и приятни опции, с които да се възползваме от качествените и приятни шансове за забавление.

Ако обърнете внимание на всички стъпки при създаване на Bet365 регистрация ще установите, че една от всички стъпки след регистрация е потвърждаването на самоличността на един клиент. Това е правило въведено от родната комисия по хазарта, която се ръководи от законите на страната, а там много ясно е посочено, че всеки един клиент трябва да има навършено пълнолетие, за да може да играе на хазартни игри.

Не трябва да се притесняваме за личните си данни, те са защитени от редица институции в България, а и до този момент няма да открием нито един пробив в системата на лицензиран за страната оператор, а и самият лиценз не позволява въпросната информация да се използва извън пределите на опериране – тоест един оператор може да провери кои са най-важните и интересните му игри, следейки активността на своите клиенти, но нищо повече.
Точно по тази причина не можем да се изненадваме от фактите, особено след като разполагаме с точно такива. Въпросната опция среща точно тази съпротива от родната комисия, защото това означава, че играчите могат да започнат своята игра без да е ясно кой точно стои от другата страна. Разбира се, това може да се струва доста примамливо предложение, но пък не трябва да забравяме, че все пак играта винаги трябва да е разумна и най-вече, спазваща всички изисквания на родната комисия.

Нека не забравяме, че и самият процес отнема все по-малко време, обикновено верифицирането се случва в рамките на един до два дена, което не е чак толкова фатално, но и също така не можем да обвиняваме букмейкърите, че се стремят да запазят своя лиценз. По важното обаче е, че най-накрая имаме пълната свобода да открием колкото се може по-добри възможности за опериране, с чиято помощ няма да останем далече от някои основни опции в тази посока.

Посоченият букмейкър е един от най-старите и същевременно най-добрите в развлекателната индустрия, следователно можем да си представим какъв негативен фактор ще бъде нарушаването на родното законодателство. Освен това не трябва да забравяме и още една подробност – родният лиценз е особено ценен.

Ако все пак много бързате да се включите в забавлението, имаме и една добра новина, разплащателните методи са достатъчно бързи, за да отговорят на всички изисквания и в повечето случаи са дори безплатни – тоест разходите по правене на депозити се поемат от самия оператор. Можете да откриете още много информация за бранда и неговите практики в посоченото ревю и ако липсата на тази опция ви притеснява, спокойно, има много други далеч по-качествени, които ще спечелят вниманието ви.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика