Как да се възползваме от новия атрактивен Инбет бонус код

OFFNews 24 март 2023 в 09:00 8206 0

Inbet

Снимка Inbet

Inbet

Коефициентите са си коефициенти, но и промоциите са си промоции. И двете имат съществено значение за любителите на спортните залози, когато преценяват и претеглят към коя бетинг платформа да се насочат. А изборът в страната вече е значителен, така че и за букмейкърите става все по-трудно да изпъкнат пред своите бъдещи и настоящи клиенти. Те все пак имат възможност да използват актуален промоционални предложения на Български Букмейкъри , за да се възползват от горещите предложения на компанията. И те наистина могат да бият конкуренцията в много отношения.

Къде, например, може да се открие оферта, която да начислява 200% добавка за игра? Не са много местата, на които посрещат така щедро новите си клиенти. Именно такова е предложението на оператора към играчите, които предстои да си създадат профил в системата. Тези 200 процента означават, че потребителите получават допълнителни кредити за игра, които са двойно по-големи от първоначалния им депозит. С други думи, ако първата вноска е 50 лева, то ще бъдат начислени още 100, с които могат да се правят прогнози на футболни мачове или други спортни събития. Все пак тази оферта има таван и той е поставен на 200 лева. Поставени са и други условия като етапи и срокове на изпълнения, за да се възползват клиентите максимално от предложението за добре дошли.

Феновете на спортните прогнози могат да намерят още много предложения

Началният бонус Спорт трябва да покрие условието за превъртане, за да се превърнат бонусните средства в реални пари. Не всеки успява да се справи с тази задача, но потребителите, които нямат късмета да го направят, могат да се възползват от други предложения на компанията. Те са отправени в най-различни посоки и далеч не се ограничават само до футбола, въпреки че той неизменно води по популярност.

Почитателите на тениса обаче също могат да намерят примамливи промоции. Почти до края на годината е активна офертата Тенис Тур Сезон 2023, която обхваща турнирите от Големия шлем и другите топ състезания на корта в рамките на този календар. Освен това се откроява и бонус, който е свързан с българското представяне в този спорт. Засега той изглежда запазен за мачовете на Григор Димитров, тъй като той е най-високо класираният наш тенисист в световната ранглиста. Всяка негова победа носи безплатни залози на феновете, които му се доверят.

А в менюто намираме и оферта, която буквално не е от тази планета. Самото име е такова - Извънземен бонус, и както можете да се досетите, отнася се до най-силното баскетболно първенство. Почитателите на НБА могат да се възползват от промоцията, като също получат free bet, стига да изпълнят условията, които букмейкърът поставя. А те не са извънземни.

Сред любимите оферти с Инбет бонус код са тези, които дават шанс на потребителите да се зарадват на печалба, преди събитието да е завършило. Ранното изплащане действа във футбола, когато избраният от играча отбор поведе с два гола разлика. Когато парите постъпят по сметката, няма връщане назад - дори и да бъде изпусната победа от избрания отбор, това няма да отнеме печалбата. Освен това потребителите могат да използват функцията кеш-аут, ако не искат да чакат до края на съответното спортно събитие.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови