„Изляха 300 млн. лв. в TV7, служеше за инструмент на Цветан Василев и Пеевски”

OFFNews Последна промяна на 03 май 2015 в 18:47 13686 11

В TV7, доколкото знам, са се излели 300 млн. лева. Това е огромна сума. Представете си една телевизия с 300 милиона какво може да направи. Тя винаги е била на загуба и явно надеждата и желанието са били да служи и служеше като инструмент на тези, които тогава бяха тандем – Цветан Василев и Делян Пеевски.

Това заяви пред bTV бившият изпълнителен директор на TV7 Диляна Грозданова.

Василев, Пеевски и всички властимащи по времето, когато се развиваше този етюд имаха големи амбиции и използваха медията като оръжие, а в същото време чрез високите заплати в TV7 дойдоха добри журналисти, някои от които се съгласиха да изпълняват и поръчки, допълни тя.

„На Цветан Василев беше телевизията – дали пряко, или непряко. Обществена тайна е, че той взе TV7”, каза Грозданова, като се върна към момента, в който е напуснала телевизията.

По повод конфискацията на имуществото на телевизията Грозданова подчерта, че изпълнението на закона е направено „като слон в стъкларски магазин”, но все пак трябва да се направят такива постъпки към всички длъжници в КТБ.

Тук не става дума за свобода на словото, става дума за пари, може би за показване на мускули, може би за желание за използване на този властови ресурс от други, коментира Грозданова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.05 2015 в 12:45

Само не разбирам след като лъснаха всички кирливи ризи на Цветан Василев,кога ще бъде съден този алчен крадец!?

04.05 2015 в 20:25

Главният проблем - ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко, - един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност. Да обобщим обобщението на обобщението: хората са един голям проблем.

04.05 2015 в 18:03

Зиро напротив изобщо не е така както си мислиш че ни е ясно. Василев знае, че банката му нямаше да просъществува ако от НДСВ до фалита и не се пълнеше с държавни пари от съучастници и не се насочваха богаташчета и шарани с нелепо високата лихва. Целта на КТБ беше да изкупи държавата, медиите и т.н. като отпуска кредити на лица обвързани с ДПС, ГЕРБ и БСП, които бяха скъсани в 9-те чувала намерени още при първото претърсване. Същите лица имаха достъп до милиарди за инвестиции и след като присвоиха с държавни пари държавата си гласуваха робите да платят загубите, защото така е по закон. Следва още няколко милиарда да платим на оманците и Цветан Василев като те пак ще се разпределят в същите кръгове.

04.05 2015 в 18:01

Тази информация е ясна на всички ни. Само не ми е ясно след като всички знаем за нея, защо няма никой осъден, нито за КТБ, нито за другите кражби на държавата и на народа.

04.05 2015 в 17:25

На всички ни е ясно, че Василев е източвал банката и с парите е финансирал различни свои инвестиоционни, медийни и спортни проекти. И затова неговото място е в затвора! Съд до дупка за този нагъл крадец!

04.05 2015 в 02:12

До 5 - лека поправка - 105 хиляди долара са били отпуснати от Камелия Такева.

"Запознати свързват топлата връзка между агенция Имидж и Кремиковци с Камелия Такева, шеф на рекламата в металургичния гигант. Както личи по името, тя е съпруга на Иван Такев, съдружник в начинанията на Диляна Грозданова - шеф на Имидж. В дъното прозира и връзката с Общинска банка, оглавена от съпруга на Диляна Грозданова Любомир Павлов. Оттам пътищата пряко водят към предизборната кампания на столичния кмет Софиянски, която агенция Имидж ще лансира."

03.05 2015 в 23:10

Точно при Костов, тази мома невръстна беше получила 250 хил $ за незнайна реклама на Кремиковци.

03.05 2015 в 22:13

И после си гласуваха ние да платим загубите с нов кредит. Робска работа. Дори и протест нямаше.

03.05 2015 в 21:00

Стоя си и се чудя, кой дявол кара тази застаряла женица да се излага публично? Кой колко източил? Ми добре, да видим - колко трябва да е източил мъжът ти, Любо Пъпката, за да си имаш къща в Сен Тропе? Коя си ти? Знаменитост? Звезда? Не, просто женичката на мега-крадеца Павлов.
Нямам милост към тези, на които вярвахме и които ни прибраха парите и сега ни се правят.

03.05 2015 в 20:21

Кремиковци, както и много други активи бяха разграбени от виделите "края си" комунисти. Посредством тези активи номенклатурата си купи власт и държи ключови позиции до ден днешен. Костов не е виновен за нищо друго освен стабилизацията. Той бива назован като виновник и това е масово тиражирано и блъскано в съзнанието на сравнително нискообразованото ни население. Продължаваме да се чудим докога ще ни е такава държавата ни и ще продължаваме още.