„Изляха 300 млн. лв. в TV7, служеше за инструмент на Цветан Василев и Пеевски”

OFFNews 03 май 2015 в 18:47 14668 11

В TV7, доколкото знам, са се излели 300 млн. лева. Това е огромна сума. Представете си една телевизия с 300 милиона какво може да направи. Тя винаги е била на загуба и явно надеждата и желанието са били да служи и служеше като инструмент на тези, които тогава бяха тандем – Цветан Василев и Делян Пеевски.

Това заяви пред bTV бившият изпълнителен директор на TV7 Диляна Грозданова.

Василев, Пеевски и всички властимащи по времето, когато се развиваше този етюд имаха големи амбиции и използваха медията като оръжие, а в същото време чрез високите заплати в TV7 дойдоха добри журналисти, някои от които се съгласиха да изпълняват и поръчки, допълни тя.

„На Цветан Василев беше телевизията – дали пряко, или непряко. Обществена тайна е, че той взе TV7”, каза Грозданова, като се върна към момента, в който е напуснала телевизията.

По повод конфискацията на имуществото на телевизията Грозданова подчерта, че изпълнението на закона е направено „като слон в стъкларски магазин”, но все пак трябва да се направят такива постъпки към всички длъжници в КТБ.

Тук не става дума за свобода на словото, става дума за пари, може би за показване на мускули, може би за желание за използване на този властови ресурс от други, коментира Грозданова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!