Quantcast

Хакери сложиха турското знаме на сайта на Патриаршията

OFFNews Последна промяна на 15 май 2014 в 09:59 8198 12

Хакери удариха сайта на българската Патриаршия и като сложиха турското знаме, сигнализираха читатели на OFFNews.

В момента сайтът на Патриаршията работи нормално, но към 9.00 часа тази сутрин той бе блокиран и за достъп до него се изискваше потребителско име и парола.

Допреди няколко часа на фона на турския флаг в сайта имаше съобщение, което гласеше: 

Официалният сайт на БПЦ е ударен в отговор на вандаслкото нападение над Джумая джамия в град Пловдив.

Такива актове са настъпления срещу турско-мюсюлманското малцинство в България, това е и нападение срещу културното наследство на страната, защото джамиите са част от културата, те са от културното наследство на България.

Който и да е организаторът, който и да стои зад тази варварска агресия трябва да знае, че турското-мюсюлманско малцинство не е беззащитно и че има сили, които бдят и са готови да го отбраняват.

Мълчанието на БПЦ следва да се тълкува като мълчаливо съгласие с посегателствата над мюсюлманските храмове.

Milli Güçler иска да напомни че няма нищо против християнството и че удара представлява реципрочна мярка срещу зачестилите физически посегателсва над ценностите на турско-мюсюлманското малцинство. 

Текстът е подписан от Milli Gucler, организация или човек, които не за пръв път нападат виртуално сайтове у нас. Преди 2 години жертва на Milli Gucler стана сайтът на ПП "Атака".

Milli Gucler е и блог на български, насочен предимно към аудитория от турското малцинство у нас.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.01 2015 в 18:53

да го смуче, чалмата рязана. И тяхното време ще дойде.

15.05 2014 в 14:36

Ха-ха,Санде верно мяза на сърп и чук!Ха-ха,ама гледам червеногъзите ташакисти,чак ни призовават сички да станем русосифилистици!Демек, ако башибозука тръгне къде нас,Ваня с танка пак да цъфне с миризливите си галоши у нас!Да вземе да пооткрадне,да поизнасилва и да се наплюска и нашморка на воля!Де бре ,другари ташакисти,точния превод е турското и мюсулманското малциство!Тая така наречена групировка се състои от децата на изселници и плашат гаргите!Не им е за първи път!Интересното е ,абе червеногъзи ташакисти,нали управлявате заедно с гаджалите бе?Що се нервите?Или вие мъчно за Путья!?Ама не плачете,на вокзала 20.30,поезд и на Мацьква!!Досвиданье,ние с фесовете ще се разберем,няма страшно!Ха-ха

15.05 2014 в 12:47

Да, войната се води на всички фронтове. Естествената реакция след подобен мискинлък е още повече хора да станат русофили, щото това на пръв поглед е единственото спасение от подобна простотия, обаче на кого помага това? Може би най-голям интерес от това имат руснаците. Оцеляването на бандитското проруско правителство е в ръцете на ДПС, ако има етническо напрежение, желанието на ДПС да крепи правителството ще е още по-голямо.

15.05 2014 в 12:33

Даа, кофти провокация прави Мили се грижи за "турското-мюсюлманско малцинство" и хич не го е грижа за "българо-мюсолманскто".

Което значи че не го е грижа за мюсулманството като религия, а за някакви несъществуващи "турци". Т.е. въпросът не е религиозен, а чисто политически въпреки нескопосаните опити за намесване на религиите/патриаршията/мюсулманите.

Откровена турска атака!

15.05 2014 в 11:38

Offnews, защо я нама частта " Milli Güçler иска да напомни че няма нищо против християнството и че удара представлява реципрочна мярка срещу зачестилите физически посегателсва над ценностите на турско-мюсюлманското малцинство. "
Провокация ли правите?

15.05 2014 в 11:32

А защо не показахте частта " Milli Güçler иска да напомни че няма нищо против християнството и че удара представлява реципрочна мярка срещу зачестилите физически посегателсва над ценностите на турско-мюсюлманското малцинство. "
Провокация?!

15.05 2014 в 11:31

ДС отдела по религиозната дейност имал и сайт, гледай ти

15.05 2014 в 11:23

сайта все още е хакнат!

15.05 2014 в 11:22

Офнюс, не очаквах да толерирате малоумни клевети и опорноточков език на омразата като употребените от "религиозния" турист "Павел Кирилов". Мюсюлманската хакерска група, която е посегнала на сайта на Светия Синод, е известна от години и преди е хаквала именно сайта на ПП "Атака".