Главните архитекти на Москва и Варшава на дискусия в София

OFFNews 20 юни 2019 в 07:14 1669 1

Главният архитект на Москва Сергей Кузнецов, на Варшава - Марлена Хапах, Йони Бабоци, щеф на „Териториално планиране“ в Тирана и арх. Галина Тачиева, специалист по градоустройство, градски и архитектурен дизайн с над 20 години опит в Маями ще участват в дискусия "Пешеходен град" в София. 

Те са у нас по покана на главния архитект на столицата Здравко Здравков, а четвъртото събитие "Разговори за града" ще се проведе в Центрлния военен клуб от 18 часа.

На срещата ще бъде и официалното представяне на издадената съвместно с издателство „Жанет 45“ за първи път на български език книга „Пешеходен град“ на Джеф Спек. 

Сериозно ограничаване на паркирането в центъра е въведено в Москва, повечето хора го възприемат положително, разказа главният архитект на града Сергей Кузнецов през октомври миналата година, когато пак бе в София по покана на арх. Здравков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

20.06 2019 в 07:39

Варшава, Москва, Тирана....трите най-грозни столици в Европа СЛЕД София, басимайката намерихме от кой да искаме акъл, после що града ни е такъв кенеф.

Ми поканете тея на Виена, на Прага, на Барселона...или ако искаме поляци, тоя на Краков.