Quantcast

Фонд „Земеделие“ с четвърти зам.-директор

ОFFNews Последна промяна на 10 март 2014 в 16:09 1368 0

Татяна Ангелова е четвъртия заместник -изпълнителен директор на Държавен Фонд „Земедение“.

Ангелова е с ресор „Държавни помощи” и програма САПАРД, и бе избрана от управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие”- Разплащателна агенция избра

Новата зам.-шефка встъпва в длъжност днес.

Татяна Ангелова е родена в град Пловдив на 12 януари 1980 г. През 2001 г. завършва бакалавърска степен по „Тропично и субтропично земеделие” в Аграрния университет в Пловдив, а година по-късно се дипломира като магистър със специалност „Агрохранителни технологии и биотехнологии” в същия университет. Владее английски и руски език.

Ангелова започва работа като експерт в Областна дирекция на ДФЗ-РА в Пловдив през октомври 2002 г. През февруари 2003 г. е назначена за експерт в дирекция „Инвестиционно кредитиране” в Централното управление на Фонда.

От април 2007 г. оглавява отдел „Краткосрочно кредитиране и субсидиране”, където отговаря за организирането, координацията и контрола на цялостната дейност по предоставяне на средства по краткосрочните финансови линии /кредити и субсидии/ в ДФ “Земеделие” и за държавни помощи в областта на земеделието.

През януари 2014 г. е назначена за директор на дирекция „Инвестиционни схеми за подпомагане” в ДФЗ-РА.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !