Quantcast

Фандъкова ще запали коледната елха на София

Нели Чолашка Последна промяна на 01 декември 2013 в 07:42 4254 2

Коледната елха на София. Снимка: Сергей Антонов
Коледната елха на София. Снимка: Сергей Антонов
 
 
Светлините на коледната елха на София ще бъдат запалени днес в 19 ч. от кмета на града Йорданака Фандъкова в градинката пред хотел "Рила" на ул. "Алабин".
 
Предвидени са празнични мероприятия около елхата през целия неделен ден.

От 11 до 20 часа на открита сцена пред празничното дърво ще има програма с участието на Танцов ансамбъл "Средец", Танцова група към ОДЗ  "Преспа", Детски хор с диригент Мая Василева и Детски танцов ансамбъл с ръководител Живко Желязков към Националния учебен комплекс по култура.

На сцената ше пея още Детска вокална група "Смехоранчета", Вокална формация "Трикси", Детска вокална група "Бон-бон", певицата Румяна Коцева, звездата от музикалните формати "Мюзик Айдъл" и "Гласът на България" - Красимира Иванова.

Коледарски игри, песни и наричания ще изпълнят деца от 144  СОУ "Народни будители", а "Жар театър" към Дом на културата "Средец" ще представи огнено шоу.

От 15 ч. Дядо Коледа и Снежната царица ще се снимат с децата в специален кът. Малчуганите ще могат да се снимат и пред къщичката на джуджетата.

Празнично украсен ретро трамвай ще се движи в неделния ден, от 16,00 часа до 19,30 часа, от площад "Възраждане" до площад "Журналист".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.12 2013 в 21:48

Най ме е срам на прокуратупата(софийска градска), че при нашата жалба срещу строителството в частния ни имот ,без предизвестие и без обещетение и даже и досега плащаме данък и такса смет ,а с подписа на кмета Борисов и без абсолютно никакви законни причини мутрите на Станишев ни обраха имота!!!Това е мафия и то при няколко правителства и прокуратура и съдии!!!

02.12 2013 в 21:20

в сливенския затвор да запали свещички и то тази година дано крадлата ,а и шефа и заедно с любовницата му ,а дано ,ма надали ,щото крадците трябва да са на топло и за дълго,ма не сме нормална държава (европейска)защо се крият мафиотските сделки(заповеди на кметана Столична община) и прокуратурата софийска неги разследва...при наша жалба в тази прокуратура срещу действия на кмета и последващи строителства на мутри върху частна собственост ни поясниха ,че прекратяват преписката поради неизвестен извършител??? къде е апелативна прокуратура и мафията защо се разпорежда с държавата?